Verouderde en/of beschadigde huid

Home » Diensten » Huidproblemen » Verouderde en/of beschadigde huid

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18:00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14:00

Over huidveroudering

Een verouderde huid gaat met meer gepaard dan alleen rimpels. Poriën worden duidelijker zichtbaar, de huid wordt dunner, contouren van het gezicht. En het gezicht verliest haar natuurlijke glans. Wie op tijd begint met goede huidverzorging vertraagt de veroudering van de huid. Heeft u een huid die al verouderd en verslapt is? Dan kan ik u helpen met een aantal intensieve behandelingen, zodat u weer jaren jonger lijkt!

Een goede huidconditie is van groot belang. De huid vervult belangrijke functies voor het lichaam, zoals bescherming tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. De conditie van de huid kan beïnvloed worden door verschillende factoren, zowel van binnenuit als van buitenaf. Een aantal belangrijke factoren zijn:

  • Het natuurlijk verouderingsproces
  • Roken
  • Ongezonde voeding, veel suikers
  • Medicijngebruik
  • UV-straling
  • Blootstelling aan zonlicht
  • Door de gaandeweg kleiner wordende schedel

INFORMATIE

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op. U bent van harte welkom voor een intakegesprek. Hierin worden uw klachten besproken en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

PERSOONLIJKE INTAKE

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens de eerste afspraak, de intake, neem ik uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u door. Hierbij kijk ik of er misschien sprake is van (relatieve) contra-indicatie, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Verouderde en/of beschadigde huid
Average rating:  
 1 reviews
 by Bernadette
Heeft me super geholpen

Zeer tevreden over de deskundigheid, het geduld en de vriendelijkheid van de behandelaar.