Huidoneffenheden

Home » Diensten » Huidproblemen » Huidoneffenheden

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18:00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14:00

Over huidoneffenheden

Bijna iedereen heeft last van een vorm van huidoneffenheid. De bekendste vormen zijn ouderdomswratten, steelwratten, gerstekorrels en dermasotis papulosa nigra. Heeft u er ook last van en wilt u hier iets aan laten doen? Ik kan deze huidoneffenheden zeer eenvoudig en snel voor u verwijderen.

OUDERDOMSWRATJES

Deze goedaardige wratachtige plekjes worden ook wel verruca seborhoica genoemd. Meestal is er sprake van verheven plekjes die geel-bruin, grijs of donderbruin/zwart van kleur zijn. een exacte oorzaak voor het ontstaan van de ouderdomswratjes is niet bekend, echter kan veelvoudig blootstelling aan de zon leiden tot het ontstaan van deze huidoneffenheden. De voorkeurslocaties zijn dan ook zonbeschenen delen, zoals het gezicht en het decolleté.

STEELWRATJES

Steelwratjes zijn goedaardige huidaanhangsels die ook wel fibromen worden genoemd. Deze komen meestal voor in de hals en in lichaamsplooien zoals de oksels en liezen. Er zijn verschillende vormen van steekwratjes, namelijk plat of gesteeld, licht of donker van kleur. Dermatosis Papulosa Nigra: steelwratjes in het gelaat bij donkere huidtypes.

GERSTEKORREL

Gerstekorrels zijn witte bultjes onder de huid, die lijken op puistjes. die huidoneffenheden worden ook wel millic genoemd. Door een opeenhoping van dode huidcellen en talg ontstaan er verharde propjes onder de huid die niet uitgedrukt kunnen zoals een puistje. Gerstekorrels ontstaan in het gebied rondom de ogen.

INFORMATIE

Wilt u meer informatie over deze huidoneffenheden of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op. U bent van harte welkom voor een intakegesprek. Hierin worden uw klachten besproken en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

PERSOONLIJKE INTAKE

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens de eerste afspraak, de intake, neem ik uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u door. Hierbij kijk ik of er misschien sprake is van (relatieve) contra-indicatie, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidoneffenheden
Average rating:  
 1 reviews
 by Iris
Het resultaat is echt verbluffend

Marie-Louise is een eerlijke, kundige en betrouwbare behandelaar. Ze adviseert je, welke behandeling voor jou passend is. Daarnaast adviseert ze ook welke producten je kan gebruiken om je huid gezond te krijgen/houden.