Elektrisch ontharen

Home » Diensten » Behandelingen » Elektrisch ontharen

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14.00

Over de behandeling

Elektrisch epileren is een behandelmethode voor het definitief ontharen van ongewenste haargroei in het gezicht. Wanneer lasertherapie niet mogelijk is omdat de haren te weinig of geen pigment bevatten, is elektrisch epileren een goed alternatief voor definitieve ontharing. Blonde, witte, grijze, rode haren kunnen behandeld worden met deze methode. Bij deze methode wordt een fijn naaldje in de haarschacht gebracht en door middel van warmte vernietigd

INFORMATIE

Ik ben in het bezit van het diploma ANBOS-specialisatie elektrisch ontharen. Wist u dat elektrisch ontharen door de meeste zorgverzekeringen (deels) vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Raadpleeg uw verzekering voor de voorwaarden.

Wilt u meer informatie over deze specialistische behandelmethode of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op.

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.

Tips & Info

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Elektrisch ontharen
Average rating:  
 1 reviews
 by Gül

"Ik ben Gül . Ik heb inmiddels 3 behandelingen gehad en ben zeer tevreden er mee. Ik doe mijn hele lichaam + gezicht. Tijdens mijn intake gesprek is alles goed uitgelegd. Hoe alles in zijn werk gaat en dat ik niet bang hoef te zijn. Ik ben erg blij met mijn beslissing, bijna 80% van mijn haar is weg."