Huidverbetering

Home » Diensten » Behandelingen » Huidverbetering

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14.00

Over de behandeling

Indien u last heeft van een onrustige, slecht uitziende, vale en grauwe huid dan kan een huidverbeterende behandeling met I.P.L. uitkomst bieden. Een I.P.L. behandeling stimuleert de huid die volume en elasticiteit mist. De I.P.L. vernieuwd zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid.
Verbeter uw huid met de snelheid van het licht. Door middel van Intense Pulse Light kunnen diverse huidproblemen tegelijkertijd aangepakt worden. I.P.L. is werkzaam bij: 

  • pigment en ouderdomsvlekken 
  • rode adertjes
  • verslapte huid 
  • acné
  • verwijdering steelwratjes

Foto rejuvenation (IPL)

  • bij acné
  • bij zonbeschadiging/pigmentvlekken 
  • bij rode adertjes/couperose 
  • algehele huidverjonging d.m.v. collageenvorming 

Door hoog energetisch licht op de huid te flitsen verbetert het algehele huidbeeld. De energie van de lichtflits wordt door de huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en worden pigmentvlekken, rode adertje en acne-bacteriën aangepakt. Uiteraard zijn, afhankelijk van het probleem, meerdere behandelingen nodig.

WELKE HUIDVERBETERENDE BEHANDELING IS VOOR MIJ GESCHIKT?

Welke behandeling bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke wensen, levensstijl, verwachtingen en natuurlijk de behoefte van de huid. Tijdens het intakegesprek peil ik welke behandeling het beste overeenkomt met uw hulpvraag en bespreek ik alle mogelijkheden. Uiteindelijk geeft u zelf toestemming om over te gaan op behandeling. Tussendoor evalueer ik of de voortgang naar wens verloopt. Zo niet, dan kan er overgestapt worden naar een andere intensiteit of een ander soort behandeling.

INFORMATIE

Wilt u meer informatie over huidverbetering of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op. 

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidverbetering
Average rating:  
 1 reviews
 by Viola

''Heerlijk uurtje ontspannen, dat had ik echt even nodig. Goed advies en top behandeling''.