IPL ontharen

Home » Diensten » Behandelingen » IPL ontharen

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14.00

Over de behandeling

Wist u dat ongewenste haargroei één van de meest verborgen gebleven problemen van deze tijd is? Wist u dat ik al meer dan 20 jaar ervaring heb met het behandelen van dit probleem? Ontharingsmethode met o.a. Intense Pulsed Light (IPL) is zelf gericht op het definitief uitschakelen van haren. Dit gebeurt door het vernietigen van de haarpapil. Een 100% garantie dat er nooit meer een haar zal terug zal groeien biedt dit overigens niet, ook al suggereren sommige advertenties wel eens anders. Wel zijn dergelijke “permanente” methoden geschikt voor het betekenen van een aanzienlijke haarreductie over een periode van meerdere jaren. Zeker als u last heeft van ernstige overbeharing kan een dergelijke behandeling dan ook een aantrekkelijke keuze zijn, die soms zelfs door ziektekostenverzekeraars wordt vergoed.

HOE WERKT IPL ONTHARING?

Het licht van ipl apparaat wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarwortel en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de cellen zodanig dat geen nieuwe haar kan groeien. Echter, slechts die haren worden vernietigd welke in de actieve groeifase zijn. De overige haren bevinden zich in de rustfase en kunnen daardoor geen licht absorberen. Hierdoor zijn meerdere behandelingen nodig (gemiddeld acht over een langere periode). In sommige gevallen zijn onderhoudsbehandelingen noodzakelijk. Over het algemeen geldt hoe donkerder het haar, hoe effectiever en sneller de behandeling! Sommige delen van het lichaam reageren sneller op de behandeling dan andere. Daarnaast is de werking van hormonen van invloed op de behandeling.

INFORMATIE

Ik ben in het bezit van het diploma ANBOS-specialisatie ontharingstechnieken. Wist u dat IPL ontharen voor het verwijderen van overbeharing in het gezicht door de meeste zorgverzekeringen (deels) vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Raadpleeg uw verzekering voor de voorwaarden.

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op. 

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.

Tips & Info

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IPL ontharen
Average rating:  
 2 reviews
 by Elif

"Ik ben sinds kort behandeld tegen overbeharing op mijn gezicht door Marie-Louise. Ze stelde me gelijk op me gemak. De vakkundigheid van Studio Marie-Louise in Schiedam en een laagdrempelige benadering hebben mij niet alleen lichamelijk geholpen maar ook psychisch hier anders naar te leren kijken. De verzorging en behandeling is heel goed. Echt een aanrader!"

 by Els

2 jaar geleden begonnen met het verwijderen van mijn overbeharing. Ik ben blij dat ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen. Achteraf is het altijd makkelijk praten. Ik ben eerst bij een andere specialist geweest. Hier heb ik 2 behandelingen gehad. De prijs was erg hoog en ben daarom ook verder gaan zoeken op internet. Mijn eerste keuze was omdat de 1e dicht bij mij in buurt zat. Nu rijd ik een stuk verder maar ik vind het wel de moeite waard. Ook nu is de behandeling nog wel gevoelig in mijn gezicht ondanks dat ik van de verdovende crème gebruik. De behandellaarster verwacht nog 1 behandeling. Al met al ben ik erg tevreden over de manier van behandelen.