Behandelingen

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14.00

Over de behandeling

Huidverstrakking zonder snijden! Fibroblast, ook wel PLASMALIFT genoemd is een revolutionaire innovatieve behandeling. Met een applicator wordt dmv geïoniseerde gasmoleculen die zich vlak boven de huid bevinden een kleine vonk/bliksemflitsje geproduceerd. Deze zgn plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. Dit proces wordt ook wel sublimatie genoemd.

Ook zorgt deze vonk ervoor dat de vezels die zich in de diepere huidlaag bevinden zich samentrekken. Dit zorgt voor een onmiddellijke verstrakking die meteen zichtbaar is. Bovendien stimuleert de plasmabehandeling op langere termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels, zgn biostimulatie.

Voorafgaande aan de behandeling wordt de huid met een creme verdoofd waardoor deze vrijwel pijnloos is. 

  • de behandeling zelf duurt slechts 15 tot 30 minuten
  • direct na de behandeling is de huid iets gezwollen en kan wat branderig aanvoelen. 
  • u kunt echter meteen uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De eerste twee dagen kan er in meer of mindere mate zwelling optreden, dit verschilt per persoon. Ook ontstaan er microkleine korstjes die 5 tot 7 dagen zichtbaar blijven, maar met speciale camouflage creme kunnen deze worden gecamoufleerd.  

De resultaten zijn spectaculair, in sommige gevallen kan echter een tweede behandeling nodig zijn deze kan na 6 á 8 weken worden uitgevoerd. Het resultaat van de behandeling is blijvend, echter de huidverslapping en veroudering blijft voortzetten, waardoor na verloop van tijd een nieuwe behandeling nodig kan zijn, zoals ook het geval is bij een gewone ooglift.

INFORMATIE

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op. 

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.