Microdermabrasie

Home » Diensten » Behandelingen » Microdermabrasie

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dindag en donderdag
10:00 – 14.00

Over de behandeling

Microdermabrasie is een veilige niet chirurgische huidoppervlak vernieuwende behandeling. Microdermabrasie werkt door middel van een gecontroleerde stroom van zeer fijne kristallen van medische kwaliteit om de bovenste dode laag van de huid te verwijderen. De nieuwe ‘levende’ huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

Door gebruik te maken van vacuüm worden de diepste huidlagen gemasseerd. Er vindt op hele kleine schaal milde celverwonding plaats. Als een natuurlijke reactie hierop gaat de huid zich – om te herstellen – nieuw collageen aanmaken. Hierdoor wordt de huid dikker en steviger.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij diverse soorten huidproblemen en is heel succesvol gebleken bij de behandeling van de ouder wordende huid, de huid die vatbaar is voor acne/acne-littekens en een huid met pigment afwijkingen.

Tijdens een microdermabrasie behandeling voelt u een milde tinteling. Veel mensen vergelijken deze sensatie met het gevoel van een strandwandeling tegen de wind in. 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op.

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Microdermabrasie
Average rating:  
 1 reviews
 by Linda

Omdat ik een vette huid heb ben ik met een microdermabrasie behandeling begonnen. Na de behandeling was mijn gezicht lekker zacht en voelde heel schoon aan. Heb een paar behandelingen ondergaan en mij huid is echt een heel stuk verbeterd. Ik blijf het onderhouden en doe het nu 1 keer in de 8 weken en ben er heel tevreden over.