Gezichtsbehandeling

Home » Diensten » Behandelingen » Gezichtsbehandeling

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en vrijdag
10:00 – 14.00

Over de gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling moet u zien als een intensief skin care moment in uw gebruikelijke routine van huidverzorging. Uw huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van uw dagelijkse skin care.

HEERLIJK ONTSPANNEND EN VERZORGEND

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor uzelf is, is het ook een echte oppepper voor uw gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan uw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In de schoonheidssalon werk ik met producten van dermaviduals zodat u zeker weet dat uw huid verzorgd wordt door de beste werkstoffen.

INFORMATIE

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op. 

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gezichtsbehandeling
Average rating:  
 2 reviews
 by Evie

Vanmorgen heerlijke gezichtbehandeling mogen ervaren bij Marie-Louise. Mijn huid straalt weer, bedankt Marie-Louise ik was er echt even aan toe! Me time!

 by Monica

Voelt als een minivakantie.

Het was weer een heerlijke relax-schoonheidsbehandeling! De persoonlijke touch van Marie-Louise is terug te vinden in haar behandeling. Een behandeling voelt als een minivakantie. Dank je wel Marie-Louise, tot de volgende keer!