Super Serums

In de zoektocht naar een vlekkeloze, stralende huid hebben de meesten van ons een arsenaal aan huidverzorgingsproducten, variërend van reinigingsmiddelen tot vochtinbrengers. Een juweeltje dat vaak over het hoofd wordt gezien op het gebied van huidverzorging is het serum. Serums voegen een krachtige stap toe aan uw huidverzorgingsroutine en leveren krachtige ingrediënten rechtstreeks op de plaatsen waar ze het meest nodig zijn, om specifieke huidproblemen te behandelen, te voeden en uw algehele resultaten te verbeteren.

Waarom hebben we serums nodig? Geconcentreerde ingrediënten: Serums bevatten een hoge concentratie aan actieve ingrediënten, waardoor een krachtige dosis voor verschillende huidproblemen wordt gegarandeerd. Gerichte oplossingen: Serums zijn ontworpen om specifieke problemen aan te pakken en zijn opmerkelijk effectief bij het aanpakken van bepaalde huidverzorgingsproblemen. Lichtgewicht en snel absorberend: Hun dunne consistentie en kleine moleculaire structuren zorgen ervoor dat serums diep en snel in de huid kunnen doordringen, werken op cellulair niveau en snellere, meer gerichte resultaten opleveren. Het dermaviduals-assortiment omvat meer dan 40 serums ingekapseld in liposomen (of nanodeeltjes), die samensmelten met de dubbellagen van de huid, waardoor een effectieve afgifte van actieve ingrediënten mogelijk wordt. Daarnaast hebben dermaviduals ook een op maat gemaakte collectie producten, ontworpen om individuele huidtypes en -aandoeningen te behandelen, waardoor de producten zich onderscheiden van de conventionele, algemene huidverzorgingsoplossingen van vandaag.

De top 5 superserums dermavidualsproducten bevatten alleen de zuiverste ingrediënten van over de hele wereld en zijn vrij van geurstoffen, conventionele emulgatoren, conserveermiddelen, parabenen, siliconen, aminen, minerale oliën en kleurstoffen. Laten we de bestverkochte superserums eens nader bekijken… Teint Huidverzorging Liposoom Plus Een veelzijdige huidverzorgingsoplossing doordrenkt met actieve ingrediënten zoals Niacinamide en Tranexaminezuur die samenwerken om een ​​egale teint te bevorderen, roodheid te verminderen en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een helderdere, evenwichtigere teint. EGCG-liposomen Benut de kracht van epigallocatechinegallaat (EGCG) uit groene thee, een krachtige antioxidant, om de huid te beschermen en te verjongen. Dit product is verrijkt met liposomale technologie voor een betere afgifte, biedt een schild tegen oxidatieve stress en bevordert een jeugdiger en stralender teint. Vitamine B-liposoomconcentraat Een huidverzorgingsjuweel verrijkt met vitamine B-complex, niacinamide en panthenol, dat harmonieus werkt om de huidtextuur te verbeteren, roodheid te verminderen en een gezonde, stralende teint te bevorderen, terwijl de natuurlijke barrièrefunctie van de huid wordt versterkt. Boswellia-nanodeeltjes Biedt gerichte verlichting met een krachtige combinatie van Boswellia Serrata-extract, dat bekend staat om zijn ontstekingsremmende eigenschappen, om de geïrriteerde huid te kalmeren en roodheid te verlichten, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een kalmerende oplossing voor de gevoelige of ontstoken huid. Liposoomconcentraat Plus Een krachtig huidverzorgingsproduct dat de voordelen van liposomale technologie combineert met een krachtige mix van actieve ingrediënten, waaronder ceramiden, squalaan en vitamine E, om diepe hydratatie te bieden en de lipidenbarrière van de huid te versterken, wat resulteert in een betere vochtretentie en een gladdere, stralendere huid. teint.

Een aanpak op maat Net als vingerafdrukken is ieders huid uniek. Daarom hanteren wij een gepersonaliseerde benadering van huidverzorging. Het is niet altijd nodig om op één enkel superserum te vertrouwen, of zelfs op twee superserums om de oplossing te bieden. In plaats daarvan is het heel gebruikelijk dat u een combinatie van verschillende actieve stoffen nodig heeft om uw individuele huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid van uw huid te behouden. Enter: thedermaviduals-serum op maat. Uw op maat gemaakte serum Een gepersonaliseerd huidverzorgingswonder, ontworpen om aan uw specifieke huidproblemen en -behoeften te voldoen. Uw huidbehandelaar zal een op maat gemaakte mix van actieve ingrediënten uit het assortiment van dermaviduals gebruiken om een ​​nauwkeurige behandeling en optimale resultaten te garanderen.

Andere maatwerkopties. Naast het op maat gemaakte serum biedt Studio Marie-Louise ook een verscheidenheid aan andere hero-producten die volledig aanpasbaar zijn, waardoor ik als dermaviduals huidbehandelaar een selectie serums kan toevoegen die precies zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Op maat gemaakte reiniger Basis Crème Basisgel Individueel masker Dus welk serum is het beste voor jou? Een huidanalyse met een praktiserende hoorntherapeut is de eerste stap naar het opzetten van een effectieve en op maat gemaakte huidverzorgingsroutine. Het helpt bij het identificeren van uw huidtype, conditie en specifieke problemen, waardoor u producten kunt selecteren die zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Als u zich wilt aanmelden voor een eerste huidanalyse, gebruik dan het contactformulier om contact op te nemen met mij.