Het magische masker: breng uw huidreis naar een hoger niveau met dermavidualsIndividueel masker

Bij het nastreven van een stralende en gezonde huid gaat het vaak om het ontdekken van de perfecte combinatie van producten die tegemoetkomen aan individuele huidproblemen. Het Individual Mask is een heldenproduct en overbrugt naadloos de kloof tussen huidverzorgingsinnovatie en personalisatie.
Als standalone verhoogt het Individual Mask de hydratatie, heeft het antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen, kalmeert en koelt het de huid en remineraliseert het. Door de toevoeging van actieve ingrediënten van dermaviduals kan het specifieke huidproblemen effectief aanpakken en het gezicht, de hals en het decolleté verzorgen.

Hoe het werkt

Gemaakt met een met kaolienklei doordrenkte waterige gelbasis, ligt de magie in het combineren van het Individuele Masker met 4 ml serums geselecteerd uit het uitgebreide assortiment dermaviduele actieve ingrediënten, ons assortiment DMS-basiscrèmes of vitaminemaskers. De toevoeging van deze producten fungeert als gerichte oplossingen, waardoor u uw huidverzorgingsroutine kunt afstemmen op de unieke behoeften van uw huid.

Na een grondig huidadvies zal uwdermavidualshuidbehandelingstherapeut een op maat gemaakt recept met ingrediënten ontwerpen dat perfect past bij uw individuele huidtype. Laten we eens kijken naar enkele van de aangepaste opties die beschikbaar zijn…

Customisation for Every Skin Concern  

Hydration Boost with  DMS Base Cream High Classic:  

  • Your Skin Treatment Therapist can mix the Individual Mask with dermaviduals’ DMS Base Cream High Classic for an intense hydration boost.  
  • Ideal for dry and dehydrated skin, this combination replenishes moisture levels and promotes a supple, plump complexion.  

Calming and Soothing with Boswellia Nanoparticles:  

  • Combine the Individual Mask with Boswellia Nanoparticles for a soothing experience.  
  • Perfect for sensitive or irritated skin, this blend helps reduce redness and inflammation, leaving your skin calm and revitalised.  

Anti-Ageing Elixir with  Vitamin A Nanoparticles Serum:  

  • Infuse the Individual Mask with Vitamin A Nanoparticles to combat signs of ageing.  
  • This powerhouse combination encourages cell turnover, reduces fine lines, and promotes a youthful, radiant complexion  

Application Tips  

Facial Fan BrushTo achieve optimal results, apply the customised Individual Mask evenly to cleansed skin with the  Facial Fan Brush. Allow it to work its magic for 15-20 minutes, then rinse with lukewarm water and the  Essential Cleansing Cloth. Incorporate this ritual into your skincare routine 1-2 times a week for a visible transformation.  

dermavidualsIndividual Mask is niet alleen een typisch huidverzorgingsmasker; het is een canvas voor het maken van een gepersonaliseerd huidverzorgingsmeesterwerk. De samenstelling van het masker bevat geen emulgatoren, conserveermiddelen en geurstoffen, waardoor een pure en huidvriendelijke basis ontstaat die als perfect startpunt voor maatwerk dient.
Neem vandaag nog contact op met mij als. uw huidtherapeut om de beste aangepaste optie voor uw individuele masker te vinden.