Premium verzorging voor uw nek en decolleté

De nieuwste innovatie van dermaviduals: de dermaviduals Decolleté Crème. Specifiek ontworpen om te herstellen voor de delicate huid van de hals en decolleté. Nieuw voor de dermaviduals portefeuille, maar net als de andere huidverzorgingsproducten, het Decolleté Crème ‘ s doel is om het behoud van de natuurlijke huidbarrière en het voorkomen van vroegtijdige tekenen van veroudering door het gebruik van corneotherapeutic formuleringen.

Waarom hebben onze nek en decolleté speciale zorg nodig? 

De nek en het decolleté worden vaak verwaarloosd in huidverzorgingsroutines, maar toch vereisen ze extra aandacht vanwege hun unieke kenmerken: 

 • Gevoelige huid: De huid van de nek en het decolleté is dunner en kwetsbaarder dan de gezichtshuid. Het heeft de neiging minder olieklieren te hebben, waardoor het gevoelig is voor uitdroging en uitdroging. 
 • Verhoogde kwetsbaarheid: De nek en het decolleté worden vaak blootgesteld aan de zon en andere omgevingsstressoren. Het verwaarlozen van de zorg voor deze gebieden kan leiden tot de ontwikkeling van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.  
 • Verminderd collageen en elasticiteit: Naarmate we ouder worden, begint de productie van collageen en elastine af te nemen, wat een losse huid en de vorming van rimpels en fijne lijntjes veroorzaakt.

Ongeacht de hoeveelheid tijd en energie die we investeren in de verzorging van ons gezicht, het verwaarlozen van onze nek en decolleté zal uiteindelijk de onmiskenbare tekenen van veroudering onthullen!

De formulering 

Centraal in de filosofie van dermavidualen is corneotherapie – een gespecialiseerde benadering in huidverzorging die zich richt op het behouden en herstellen van de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en de algehele gezondheid. De belangrijkste principes van corneotherapie zijn het begrijpen van de individuele behoeften van de huid en het gebruik van ingrediënten die de optimale werking ervan ondersteunen. Corneotherapeutische formuleringen zijn bedoeld om de barrière van de huid te herstellen en te versterken, het vermogen om vocht vast te houden te vergroten, de pH-waarde in evenwicht te brengen en specifieke huidproblemen aan te pakken. 
Ontwikkeld met de unieke dermamembraanstructuur (DMS) van dermaviduals, hebben we een mix van huidimiterende ingrediënten gebruikt die werken om de eerste verdedigingslinie van de huidbarrière te versterken, om de veerkracht van de huid te vergroten.  
Dit verheven en wetenschappelijk onderbouwde perspectief betekent dat dit het voorkeursalternatief is voor reguliere bodylotions en extra huidverzorgende voordelen en uitgebreide verzorging voor de nek en het decolleté kan bieden.

De ingrediënten 

De Décolleté Crème is verrijkt met krachtige antioxidanten, waaronder Kigelia, Co-enzym Q10 en Hyaluronzuur. Deze antioxidanten bestrijden oxidatieve stress, verminderen omgevingsstressoren en bevorderen een duurzame gezondheid van de huid. 

Kigelia-extract 

Geladen met antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, biedt Kigelia verstevigende, verstevigende en capillaire versterkende elementen aan de formulering, evenals andere voordelen, waaronder:

 • Vermindert de tekenen van veroudering, inclusief de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels 
 • Verbetert een ongelijkmatige teint en slapheid 
 • Activeert celregeneratie, wat leidt tot een vernieuwde teint 
 • Verbetert de huidbarrièrefunctie

Naast Kigela-extract zorgt hyaluronzuur voor een optimale hydratatie en ondersteunt het de celregeneratie. Deze combinatie resulteert uiteindelijk in een vollere, gelifte en versterkte huid.  
Bovendien bevat de crème co-enzym Q10, dat de cellulaire gezondheid en functie ondersteunt, waardoor de afbraak van collageen en elastine, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van lijntjes en rimpels, wordt verminderd.

Hoe u de Décolleté Crème kunt integreren in uw huidverzorgingsroutine

De volgende stappen zijn aan te raden:

 1. Reinig uw gezicht, hals en decolleté 
 2. Sproei de huid met uw gespecificeerde Treatment Tonic of Lotion  
 3. Actives, zodat uw serum(s) op uw gezicht moeten worden aangebracht
 4. Hydrateer uw gezicht met uw DMS Base Cream, Gel of Vitamin Cream Mask 
 5. Masseer de Décolleté Cream vanaf uw borst tot aan uw nek 
 6. Breng SPF aan op uw gezicht, hals en decolleté voor extra bescherming