010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Skin-rejuvenation behandeling

Behandeling in Schiedam

Als we ouder worden wordt het vet en vochtgehalte in onze huid minder. Na het 20e levensjaar treedt er al een vertraging in de celdeling op, waardoor er minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Zo tegen het 40e levensjaar is er nog maar 30% van de huidcellen actief.

Met Skin-rejuvenation worden de eerste tekenen van huidveroudering tegengegaan en wordt er een huidverjonging bereikt. De huid krijgt behandelingen op basis van lichtpulsen, waardoor de aanmaak van collageen en elastine weer een opmerkelijke stimulans krijgen.

Een aangenaam en veilige behandeling

Skin-Rejuvenation. De Soft laser Lift is een uniek laserbehandeling om de huid te liften en te verstevigen. het gezicht wordt steviger, de kaaklijn strakker en de huid rondom de ogen verstevigd. Het wonderlicht van de Laser Lift stimuleert het zelfgenezend vermogen van de huid en betovert celstofwisseling. Het resultaat is een frisse, jongere huid waarbij de fijne lijntjes zijn verminderd en jaren jonger. Een behandeling met de Soft Laser Lift is een veilige behandeling en bijzonder aangenaam om te ondergaan. De behandeling voelt als een prettige massage en geeft direct zichtbaar resultaat. Een behandelkuur met de Soft Laser Lift is de oplossing voor een huid die heer veerkracht verloren heeft.

Resultaten zijn:

  • Verstevigt de huid
  • Verstrakt de kaakcountouren
  • Verstrakt de oogcontouren
  • Vermindert de kraaienpootjes, vochtwallen onder ogen en de vochtophoping in het gezicht
  • Jeugdigere uitstraling

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek deze unieke behandeling

Laat je huid liften en verstevigen. Boek nu een behandeling en als huidspecialist geef ik je een persoonlijk advies voor de beste behandeling van jou huid.

Ja, ik wil meer informatie