Elektrisch ontharen

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14.00

Elektrisch ontharen

Is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam permanent te verwijderen. Ik vernietig niet de haren, maar de haarzakjes. Elektrische epilatie is geschikt voor alle huidtypen en alle soorten haren op kleine oppervlakten. Elektrische epilatie wordt meestal toegepast bij witte, grijze, rossige en blonde haren of bij restbeharing. Vanwege het tekort aan pigment zijn deze haren niet geschikt voor laserontharing.

VERWIJDERING VAN ONGEWENSTE HAARGROEI

Met elektrisch epileren wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerp naaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haardjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet gehardst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

PASSENDE BEHANDELING

De behandeling wordt geheel afgestemd op uw situatie. Als specialist in elektrisch ontharen geef ik ook advies voor een goede huidverzorging gedurende de behandelingen.

INFORMATIE

Afhankelijk van de zorgverzekering wordt elektrisch epileren voor het verwijderen van overbeharing in het gezicht (deels)vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg uw verzekering voor de voorwaarden.

Wilt u meer informatie over deze specialistische behandelmethode of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op.

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.