Gezichtsbehandeling

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en vrijdag
10:00 – 14.00

Skin care

Een gezichtsbehandeling moet u zien als een intensief skin care moment in uw gebruikelijke routine van huidverzorging. Uw huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van uw dagelijkse skin care.

HEERLIJK ONTSPANNEND EN VERZORGEND

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor uzelf is, is het ook een echte oppepper voor uw gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan uw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In de schoonheidssalon werk ik met producten van dermaviduals zodat u zeker weet dat uw huid verzorgd wordt door de beste werkstoffen.
Wilt u een mooie huid? Dan moet u volgens dermaviduals beginnen met het krijgen van een gezonde huid. De producten en behandelmethoden van dermaviduals helpen u daarbij.

REINIGENDE OF COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING

Mijn reinigende gezichtsbehandeling duurt 45 minuten en is zeer geschikt voor een acne. U geniet van een oppervlaktereiniging, exfoliatie, dieptereiniging en eindigt met een goede dag verzorging die uw huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van zonlicht. Bij de complete gezichtsbehandeling van een uur krijgt u nog extra een hydraterend verzorgend masker, een ontspannen nek- en schoudermassage en epileer ik uw wenkbrauwen. De reinigende en complete gezichtsbehandeling zijn geschikt voor ieder huidtype. Ik stem de behandeling en huidproducten af op uw huidconditie.

EEN ACTIVE EN VERZORGDE HUID

Met mijn gezichtsbehandeling op maat zorg je voor een actieve en verzorgde huid. Mijn klanten komen iedere 4 tot 6 weken terug voor de behandeling. De huid vernieuwt zich iedere 28 dagen, dus door na die periode mijn behandeling weer te ondergaan weet u zeker dat u goed zit.

INFORMATIE

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op. 

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.