Dermapen

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 – 18.00


Dinsdag en donderdag
10:00 – 14.00

Dermapen behandeling

Een behandeling met een Dermapen is een vorm van microneedling. De Dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes word de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

De Dermapen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Darmapen is zo geavanceerd dat zelfs de delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

DERMAPEN BEHANDELD

  • De verslapte, verouderde huid
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Vergrote poriën
  • Specifieke lijnen op de bovenlip
  • Littekens en nog veel meer…

HUIDVERZORGING NA DE BEHANDELING

De behandeling met de Dermapen is niet heel pijnlijk, het voelt als kleine prikjes in de huid. Na de behandeling kan uw huid wat rood zijn en soms ook schilferen. Dat is niet erg, het betekent dat uw huid zich vernieuwd. het is belangrijk dat u de huid goed beschermd met een crème met een hoge beschermingsfactor (zeker SPF30) en dat u gedurende de eerste dagen na de behandeling een serum aanbrengt.

INFORMATIE OVER DE BEHANDELING

Het effect van de Dermapen is al snel zichtbaar maar voor een goed resultaat adviseer ik een kuur van 5 behandelingen. Hoeveel behandelingen u nodig heeft en met welke frequentie is altijd afhankelijk van uw huidconditie en de huidproblemen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op.

PERSOONLIJKE INTAKE

Als u interesse heeft in een behandeling, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek bepaal ik uw wensen en mogelijkheden. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten.