Reviews

Wat klanten zeggen …

Uiteindelijk telt natuurlijk alleen uw eigen ervaring, maar onderstaande greep uit reviews van onze klanten geeft u wellicht een indicatie van wat u bij ons kunt verwachten.

Het is mij erg goed bevallen, kwam binnen met een zeer onrustige huid. (Mbt acne)
Ik dacht eerst het komt nooit meer goed.
Na mijn eerste behandeling, waaaauww! Wat een verschil.

Nu 4 behandelingen achter de rug en ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Ik ben geholpen door Marie-Louise, die mij sinds de eerste keer op mijn gemak stelde, zeer professioneel en erg vriendelijk is. Alle lof voor haar kunde en de manier en het vertrouwen die ze mij gaf. Dank hiervoor.

Marianne,

(,)

Vandaag ben ik voor het eerst bij Marie-Louise in Studio Marie-Louise geweest en ik weet nu al dat ik vaker langs ga komen! Ik vind Marie-Louise erg professioneel en rustig overkomen. Ze luistert goed naar wat je wil en geeft advies over producten en behandelingen waarbij ze goed naar jouw huid kijkt. Super!

Anneke,

(,)

De salon ligt niet te ver uit de buurt van waar ik woon. De behandelingen ervaar ik als vriendelijk en ontspannen en ik kom er graag! Ook de prijs/kwaliteitsverhouding, de locatie en de bereikbaarheid zijn goed. Als iemand mij vraagt om een goed adres voor een schoonheidsbehandeling, dan zou ik Studio Marie-Louise zeker aanbevelen!

Lotte,

(,)

Zeer fijne salon. Prettige manier van behandelen. Je komt helemaal tot rust.

Martijn,

(,)

Een prettige en ontspannen behandeling!

Nina,

(,)

Marie-Louise is een perfecte gastvrouw, behandeling gebeurt zorgvuldig en met vakkennis, en ze ziet er voortreffelijk uit Een bezoek asn en behandeling bij Studio Marie-Louise kan ik van harte aanbevelen: je komt er als herboren vandaan

Leonard,

(,)

Een hele fijne salon, hier kom ik zeker terug.

Iris,

(,)
Goed advies en goede behandeling. Met stralende huid naar buiten.

Angela,

(,)

DERMATOLOGISCHE HUIDVERZORGING . Doordat ik te maken kreeg met een te droge huid, is mij geadviseerd om Dermaviduals te gaan gebruiken. Dermaviduals is gebaseerd op DMS (Derma Membrane Structure) technologie. Dermaviduals DMS crème heeft dezelfde samenstelling en structuur als de huid, zodat deze de huidbarrière op de meest natuurlijke wijze kan herstellen. Echt ongelooflijk wat het met je huid doet. Zouden meer mensen moeten doen.

Frans,

(,)