Diverse behandelingen

Pigmentvlekken

Behandeling in Schiedam

Pigmentvlekken zijn onregelmatige , bruine vlekken die op de huid zichtbaar zijn, vaak op de rug van de handen en in het gezicht. We noemen dee vlekken ook wel ouderdomsvlekken, levervlekken of zonnevlekken. De medische term voor deze vlekken is lentigo.

Deze vlekken ontstaan voornamelijk daar waar de huid veel met de zon in aanraking is geweest. Ook speelt de afnemende hormonale activiteit in deze levensfase een rol.

Pigmentaties kunnen in eerste instantie donkerder kleuren en er kunnen korstjes ontstaan. Dit duurt enkele dagen tot twee weken, maar dit verdwijnt vanzelf.

Behandeling tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

In de schoonheidssalon biedt ik je specialistische behandeling(en) tegen je pigment en ouderdomsvlekken aan. je krijgt bij mij een persoonlijke intake en huiddiagnose zodat ik je de beste behandeling kan adviseren.

dermaviduals tegen pidmentvlekken

In de schoonheidssalon gebruik ik dermaviduals dat je huid ondersteunt en stimuleert bij het verjongingsproces. daarbij wordt de huid beschermd tegen de aanraak van nieuwe pigmentvlekken en verminderen de bestaande. Met dermaviduals heb je zowel verschillende behandeling in de salon als de dagelijkse verzorgingsproducten in huis. Als huidspecialiste geef ik je advies zodat je weet hoe je de producten moet gebruiken.

Verschillende pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen vooral voor bij mensen met een lichtere huid. Het zijn opeenhopingen van pigment in de opperhuid. Veroorzaakt door de zon noemen we ze ouderdomsvlekken en aangeboren zijn ze bekend als moedervlekken, wijnvlekken of café-au-laitvlekken. Pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door de zwangerschap, stress, wondjes, acne, littekens of eczeem. Het type pigmentvlek en de conditie van je huid bepaalt de behandeling die ik je zal adviseren.

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek je behandeling tegen pigmentvlekken of ouderdoemsvlekken

Laat je pigmentvlekken of ouderdomsvlekken in de schoonheidssalon behandelen. Boek nu een behandeling bij Studio Marie-Louise in Schiedam en ik geef je advies voor de beste behandeling voor je huid.

Ja, ik wil mij graag laten behandelen