010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Pigmentvlekken

Behandeling in Schiedam

Pigmentvlekken zijn onregelmatige, bruine vlekken op de huid, vaak op de rug van handen en in het gezicht. We noemen deze vlekken ook wel ouderdomsvlekken, levervlekken of zonnevlekken. De medische term voor deze vlekken is Lentigo.

Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk daar waar de huid veel met de zon in aanraking is geweest. Ook speelt de afnemende hormonale activiteit in een bepaalde levensfase een rol.

Pigmentaties kunnen na een behandeling in eerste instantie donkerder kleuren en er kunnen korstjes ontstaan. Dit duurt enkele dagen tot twee weken, maar ze verdwijnen vanzelf.

Behandeling tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

In de schoonheidssalon bied ik specialistische behandeling(en) tegen pigment- en ouderdomsvlekken aan. Je krijgt bij mij altijd eerst een persoonlijke intake en huiddiagnose zodat ik je de beste behandeling kan adviseren.

dermaviduals tegen pidmentvlekken

In de schoonheidssalon gebruik ik dermaviduals. Dat ondersteunt de huid en stimuleert het verjongingsproces. Het beschermt de huid tegen de aanmaak van nieuwe en vermindert bestaande pigmentvlekken. Met dermaviduals heb je zowel verschillende behandelingen in de salon als de dagelijkse verzorgingsproducten in huis. Als huidspecialiste geef ik je advies zodat je precies weet hoe je thuis de producten kunt gaan gebruiken.

Verschillende pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen vooral voor bij mensen met een lichtere huid. Het zijn opeenhopingen van pigment in de opperhuid. Wanneer ze veroorzaakt worden door de zon noemen we ze ouderdomsvlekken. Aangeboren staan ze bekend als moedervlekken, wijnvlekken of café-au-laitvlekken. Pigmentvlekken kunnen soms ontstaan door zwangerschap, stress, wondjes, acne, littekens of eczeem. Het type pigmentvlek en de conditie van je huid bepalen welke behandeling voor jou het meeste geschikt is.

Persoonlijke intake

In de schoonheidssalon in Schiedam werk ik als gespecialiseerd en ervaren schoonheidsspecialist. Ik kan je precies dié behandeling/verzorging adviseren en geven, die je nodig hebt. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van de conditie van je huid, of er eventuele huidproblemen zijn en je persoonlijke wensen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Hier kun je een afspraak maken.

Boek je behandeling tegen pigmentvlekken of ouderdoemsvlekken

Laat je pigmentvlekken of ouderdomsvlekken in de schoonheidssalon behandelen. Boek nu een behandeling bij Studio Marie-Louise en ik geef je advies voor de beste behandeling voor jouw huid.