010-4734544 info@mlbeauty.nl

Over mij

STUDIO MARIE-LOUISE

Voor optimale huidverzorging, huidverbeterende behandelingen en productadvies. Bij Studio Marie-Louise in Schiedam op loopafstand van het Julianapark, zit ik graag je huidproblemen op de huid. In de gerenommeerde schoonheidssalon is de conditie van jouw huid ook mijn zorg. Dat doe ik al meer dan 20 jaar, en met succes.

In 1992 startte ik mijn eigen schoonheidssalon en ben ik, met ‘Studio Marie-Louise’, gevestigd buiten het centrum van Schiedam en sta ik, garant voor topkwaliteit.   

DESKUNDIGHEID / SPECIALISATIES

Als huidexpert heb ik mij niet alleen gespecialiseerd in de behandeling van acne, maar ben ik ook deskundig op het gebied van ontharingstechnieken: IPL ontharen en elektrisch ontharen.

ENTHOUSIASME EN NIEUWSGIERIGHEID

Ik volg zelf ook regelmatig opleidingen, trainingen en nascholingscursussen. Op die manier blijf ik op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en nieuwe behandeltechnieken.

Het volgen van deze opleidingen en cursussen zijn niet alleen ontstaan uit passie voor het vak, maar vloeien ook voort uit mijn honger naar kennis en mijn streven cliënten het beste te kunnen bieden.

Ik begroet je daarom graag in de schoonheidssalon, om je het tastbare bewijs te kunnen leveren van mijn betrokkenheid en deskundigheid.