010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Ooglift zonder operatie

Purebeu Firbolast is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, hals versteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoed- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Purebeau Fibroblast behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, en is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibroblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elke huidtype. Zonder scalpels & hechtingen!

Fibroblast / Plasma Lift

last van hangende oogleden of wallen?

Revolutionaire techniek

Oog lift zonder operatie. De Fibroblast behandeling is een nieuwe revolutionaire techniek om ogen te liften zonder in de huid te hoeven snijden of hechten. Het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen.

De huid rondom de ogen zal in de loop van een mensenleven verslappen, dit begint bij de een wat sneller dan bij de ander. Deze techniek maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct blijvend resultaat na 1 behandeling. Dit resultaat zal jarenlang aanhouden.

Tot voor kort bestond alleen de mogelijkheid om dit door middel van een ooglid-operatie te corrigeren, de zogenaamde Blephroplastik. Deze ingreep staat bekend om de risico's en bijwerkingen die hiermee samen kunnen gaan, denk hierbij aan infectiegevaar, enorme zwelling, blauwe/paarse/gele bloeduitstortingen rondom de ogen, ontsierende littekens en een vervelend (en vaak blijvend) trekkerig gevoel rondom de ogen.

De behandeling

Door middel van de revolutionaire techniek - zonder te snijden - wordt met een applicator stikstof en zuurstof samenbracht tot een 'plasma-spot'. Hierdoor wordt de lucht tussen de huidplooien direct ge-ioniseert. Hierbij ontstaat een plasmawolkje, welke ervoor zorgt dat de overtollige huid op een gecontroleerde en pijnvrije manier permanent verwijderd wordt en dat de bijwerkingen tot een minimum worden beperkt.

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In enkele gevallen is er, na de eerste behandeling, nog 1 kleine nabehandeling (15 minuten) nodig, na ongeveer 8 weken.

Na de behandeling

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor je dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, de dag ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden.

Je krijgt nazorg instructies en de benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat je wel en niet mag doen. Zo dien je minimaal 5 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de ogen goed droog te houden en mag je het behandelde gebeid absoluut niet aanraken. Ook dien je minimaal 4 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dien je een SPF30 te gebruiken.

Contra -indicaties

Dit zijn oorzaken waardoor het niet verstandig is om de behandeling te ondergaan.

Absolute contra-indicaties voor deze behandeling zijn:

  • Zwangerschap
  • Actieve herpes
  • Zeer zware actieve acné
  • Tijdens gebruik van een antibioticakuur
  • Permanente filters (geen botox)
  • Bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)

Zowel vocht- als vetzakken onder de ogen kunnen niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem betreft.

Persoonlijke-intake

Laat je ooglidcorrecties, halversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten behandelen. Als je interesse hebt in een behandeling, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!