010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Ooglift zonder operatie

Behandeling in Schiedam

Purebeu Firbolast is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrpene zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoed- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Purebeau Fibroblast behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, is één van de meest effectieve , innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibroblast kan toegepast worden v oor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. Zonder scalpels & hechtingen!

Revolutionaire techniek

Ooglift zonder operatie. de Fibroblast behandeling is een nieuwe revolutionaire techniek om ogen te liften zonder in de huid te hoeven snijden of hechten. het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen.

De huid rondom de ogen zal in de loop van een mensenleven verslappen, dit begint bij de een wat sneller dan bij de ander. Deze techniek maakt de huid rondom de ogen toot 100% strakker en geeft direct blijvend resultaat na 1 behandeling. Dit resultaat zal jarenlang aanhouden.

Tot voor kort bestond alleen de mogelijkheid om dit door middel van een ooglid-operatie te corrigeren, de zogenaamde Blephroplastik. Deze ingreep staat bekend om de risico's en bijwerkingen die hiermee samen kunnen gaan, denk hierbij aan infectiegevaar, enorme zwelling, blauwe/paarse/gele bloeduitstortingen rondom de ogen, ontsierende littekens en een vervelend (en vaak blijvend) trekkerig gevoel rondom de ogen.

De behandeling

Door middel van de revolutionaire techniek - zonder te snijden - wordt middels een applicator stikstof en zuurstof samenbracht tot een 'plasma-spot'. Hierdoor wordt de lucht tussen de huidplooien direct ge-ioniseerd. Hierbij ontstaat een plasmawolkje, welke ervoor zorgt dat de overtollige huid op een gecontroleerde en pijnvrije manier permanent verwijdert wordt en dat de bijwerkingen tot een minimum worden beperkt.

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In enkele gevallen is er, na de eerste behandeling, nog 1 kleine nabehandeling (15 minuten) nodig, na circa 8 weken. Deze behandeling is bij de prijs inbegrepen.

Fibroblast resultaten

Fibroblast Resultaten

Is de behandeling pijnlijk?

Bij het behandeling van grotere huidzones, gevoelige plekken of bij persoonlijke voorkeur kan er verdoving worden aangebracht. Dit gaat in de vorm van een crème, waardoor naalden achterwege blijven. De verdovingscrème (emla crème) kan worden gebruikt bij gevoelige delen als oogleden en zal ongeveer 25 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht

Hoe lang is de hersteltijd?

De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde "crusting" van de huid, wat betekent det er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

De voordelen van de eyeblast behandeling


De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.

Deze behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.

Deze behandeling verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

Deze methode is geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en leeftijds groepen.

Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem.

Na de behandeling

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor je dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, de dag ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden.

Je krijgt nazorg instructies en de benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat je wel en niet mag doen. Zo dien je minimaal 5 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de ogen goed droog te houden en mag je het behandelde gebeid absoluut niet aanraken. Ook dien je minimaal 4 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dien je een SPF30 te gebruiken.

Contra-indicaties

Contra -indicaties zijn oorzaken waardoor het niet verstandig is om de behandeling te ondergaan.

Absolute contra-indicaties voor deze behandeling zijn:

  • Zwangerschap
  • Actieve herpes
  • Zeer zware actieve acné
  • Tijdens gebruik van een antibiotica kuur
  • Permanente filters (geen botox)
  • Bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)

Zowel vocht- als vetzakken onder de ogen kunnen niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem betreft.

Informatief gesprek

Omdat geen enkel huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek je behandeling ooglift zonder operatie

Laat je ooglidcorrecties, halversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten behandelen. Boek nu een afspraak voor de beste behandeling van jou huid.

Wil je van 'deze' rimpels, plooien en huidzakken af