Ooglift zonder operatie

 • Heb jij ook last van rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen?

 • Wil je van de ‘deze’ rimpels, plooien en huidzakken af?

Ooglift zonder operatie. De Fibroblast behandeling is een nieuwe revolutionaire techniek om ogen te liften zonder in de huid te hoeven snijden of hechten. Het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen.

De huid rondom de ogen zal in de loop van een mensenleven verslappen, dit begint bij de een wat sneller dan bij de ander. Deze techniek maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct blijvend resultaat na 1 behandeling. Dit resultaat zal jarenlang aanhouden.

Tot voor kort bestond alleen de mogelijkheid om dit door middel van een ooglid-operatie te corrigeren, de zogenaamde Blepharoplastik. Deze ingreep staat bekend om de risico’s en bijwerkingen die hiermee samen kunnen gaan, denk hierbij aan infectiegevaar, enorme zwelling, blauwe/paarse/gele bloeduitstortingen rondom de ogen, ontsierende littekens en een vervelend (en vaak blijvend) trekkering gevoel rondom de ogen.

De behandeling

Door middel van de revolutionaire techniek – zonder te snijden – wordt middels een applicator stikstof en zuurstof samengebracht tot een ‘plasma-spot’. Hierdoor wordt de lucht tussen de huidplooien direct ge-ioniseerd. Hierbij ontstaat een plasmawolkje, welke ervoor zorgt dat de overtollige huid op een gecontroleerde en pijnvrije manier permanent verwijderd wordt en dat de bijwerkingen tot een minimum worden beperkt.

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In enkele gevallen is er, na de eerste behandeling, nog 1 kleine nabehandeling (15 minuten) nodig, na circa 8 weken. Deze behandeling is bij de prijs inbegrepen.

Fibroblast Resultaten

Voor de behandeling.

Net na de behandeling. Korstjes zijn er binnen 5-7 dagen af.

Voor de behandeling.

Na 6 dagen. Korstjes zijn er bijna af.

Voor en direkt na de behandeling. Meteen al een groot verschil.

Voor en direkt na de behandeling. Meteen al een groot verschil.

Direkt na de behandeling! Nu al een prachtig resultaat.

Mond zone voor behandeling . Mondzone 2 weken na.

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Is de behandeling pijnlijk?

Bij het behandelen van grotere huidzones, gevoelige plekken of bij persoonlijke voorkeur kan er verdoving worden aangebracht. Dit gaat in de vorm van een crème, waardoor naalden achterwege blijven. De verdovingscrème (emla crème) kan worden gebruikt bij gevoelige delen als oogleden en zal ongeveer 25 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht.

Hoe lang is de hersteltijd?

De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

De voordelen van de Eyeblast behandeling:

 • Oppervlakkige werking
  De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of  huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.
 • Betaalbaar
  Deze behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
 • Geen littekenvorming
  Deze behandeling
   verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
 • Alle huidtypen
  Deze methode is geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en leeftijdsgroepen.
 • Minimale zwelling
  Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem.

Na de behandeling

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor uw dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, de dag ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden.

U krijgt nazorg instructies en benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat u wel en wat u niet mag doen. Zo dient u minimaal 5 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de ogen goed droog te houden en mag u het behandelde gebied absoluut niet aanraken. Ook dient u minimaal 4 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 30 te gebruiken.

Contra-indicaties

Contra-indicaties zijn oorzaken waardoor het niet verstandig is om de behandeling te ondergaan.

Absolute contra-indicaties voor deze behandeling zijn:

 • zwangerschap
 • actieve herpes
 • zeer zware actieve acné
 • tijdens gebruik van een antibiotica kuur
 • permanente fillers (geen botox)
 • bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)

Zowel vocht- als vetzakken onder de ogen kunnen niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem betreft.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Klik voor het “direct” maken van een afspraak op de button.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 2 reviews
by Tina on Studio Marie-Louise

Zeer professioneel !! Wat ik belangrijk vond is , ontspannen en na 1 week is er al niets meer te zien , buiten het resultaat waar ik op gehoopt had !!! Echt een aanrader !! Dank je wel Marie-Louise!!

by Christine on Studio Marie-Louise

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij de intake.

Goede voorlichting en snel een afspraak gerealiseerd.

Deskundige behandeling. Je wordt ‘s avonds nagebeld hoe het met je gaat.

Je mag altijd bellen als je je ergens ongerust over maakt.

Vriendelijke assistente en ontspannen sfeer.

Uiteindelijk ook nog een mooi resultaat en dat is toch waar het om gaat!!!