IPL ontharen

  • HEB JIJ OOK ‘LAST’ VAN ONGEWENSTE HAARGROEI?

  • WIL JE VAN ‘DEZE’ HAARGROEI AF?

PL ontharen is een ontharingstechniek voor de lichte huid, met donkere haren. Tijdens het ontharen met de Ellipse dringt het licht door de huid heen en wordt het geabsorbeerd door de melanine in de haarschacht. Deze absorptie verhoogt de temperatuur van het haarzakje en vernietigt op een thermische manier de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei. De kenmerken van het licht (golflengte, pulsduur en voeding) zijn zodanig afgestemd zodat zij geen schade aanbrengen aan de rest van omliggende huid.

Huidreactie

De huid kan rood worden en er kan eventueel een zwelling rondom het haarzakje heen optreden. Dit kan enkele uren tot in sommige gevallen 1 tot 2 dagen aanhouden.

Sinds 2002 ontharen wij duurzaam met de IPL lichtflitsmethode, een veilige, zeer effectieve, snelle en vrijwel pijnloze methode. Dat wij zo trouw zijn gebleven aan de Ellipse, is het directe gevolg van de uitnemende resultaten die wij behalen en de grote tevredenheid van onze cliënten. Wij gaan immers voor kwaliteit!

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt echter wel per verzekeraar en per polis. Hier leest u daar meer over

Wij staan bij de ANBOS geregistreerd geregistreerd met de specialisatie ‘Ontharings technieken’. Om de drie jaar doen wij een verplichte nascholing.

Onze gegevens zijn:

ANBOS (Kern)lidmaatschap: 16531
AGB-code zorgverlener: 89-002405
AGB-code praktijk: 89-(0)5245

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten. Hier kunt een afspraak maken voor een persoonlijk consult.

Meer info:
Vormen-van-overbeharing
Ontharingsmethoden


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 2 reviews
by Elif on Studio Marie-Louise

"Ik ben sinds kort behandeld tegen overbeharing op mijn gezicht door Marie-Louise. Ze stelde me gelijk op me gemak. De vakkundigheid van Studio Marie-Louise in Schiedam en een laagdrempelige benadering hebben mij niet alleen lichamelijk geholpen maar ook psychisch hier anders naar te leren kijken. De verzorging en behandeling is heel goed. Echt een aanrader!"

by Els on Studio Marie-Louise

2 jaar geleden begonnen met het verwijderen van mijn overbeharing. Ik ben blij dat ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen. Achteraf is het altijd makkelijk praten. Ik ben eerst bij een andere specialist geweest. Hier heb ik 2 behandelingen gehad. De prijs was erg hoog en ben daarom ook verder gaan zoeken op internet. Mijn eerste keuze was omdat de 1e dicht bij mij in buurt zat. Nu rijd ik een stuk verder maar ik vind het wel de moeite waard. Ook nu is de behandeling nog wel gevoelig in mijn gezicht ondanks dat ik van de verdovende crème gebruik. De behandellaarster verwacht nog 1 behandeling. Al met al ben ik erg tevreden over de manier van behandelen.