Elektrisch ontharen

  • HEB JIJ OOK LAST VAN ONGEWENSTE HAARGROEI? 

  • WIL JE VAN ‘DEZE’ HAARGROEI AF?

Bij Studio Marie-Louise mét het vakdiploma Elektrisch ontharen en Ontharingstechnieken kun je terecht voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Heb je last van overbeharing, dan kun je terecht bij Studio Marie-Louise. Je overbeharing kan op twee manieren tot wel 80% permanent verwijderd worden: door elektrische ontharing of met IPL.

Verwijdering van ongewenste haargroei met elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Naast elektrisch ontharen kun je er ook voor kiezen om je te laten ontharen met IPL.

Passende behandeling bij ontharen

Bij ontharen wordt de behandeling geheel afgestemd op jouw situatie. Na een persoonlijke intake adviseert de schoonheidsspecialist de behandeling die het beste bij jou aansluit. Ook geven wij je altijd advies voor een goede huidverzorging gedurende de behandelingen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist je dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt echter wel per verzekeraar en per polis. Hier lees je daar meer over

Wij staan bij de ANBOS geregistreerd geregistreerd met de specialisatie ‘Ontharings technieken’. Om de drie jaar doen wij een verplichte nascholing.

Onze gegevens zijn:

ANBOS (Kern)lidmaatschap: 16531
AGB-code zorgverlener: 89-002405
AGB-code praktijk: 89-(0)5245

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Klik voor het “direct” maken van een afspraak op de button.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 1 reviews
by Gül on Studio Marie-Louise

"Ik ben Gül . Ik heb inmiddels 3 behandelingen gehad en ben zeer tevreden er mee. Ik doe mijn hele lichaam + gezicht.Tijdens mijn intake gesprek is alles goed uitgelegd. Hoe alles in zijn werk gaat en dat ik niet bang hoef te zijn. Ik ben erg blij met mijn beslissing, bijna 80% van mijn haar is weg."