Diverse behandelingen

Elektrisch ontharen

behandeling in Schiedam

Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam permanent te verwijderen. Ik vernietig niet de haren, maar de haarzakjes. Elektrische epilatie is geschikt voor alle huidtypen en alle soorten haren op kleine oppervlakten. Elektrische epilatie wordt meestal toegepast bij witte, grijze, rossige en blonde haren of bij restbeharing. Vanwege het tekort aan pigment zijn deze haren niet geschikt voor laserontharing.

Specialist in elektrisch ontharen

Bij Studio Marie-Louise in Schiedam mét het vakdiploma Elektrisch Ontharen en Ontharingstechnieken kun je terecht voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Heb je last van overbeharing, dan kun je terecht bij Studio Marie-Louise in Schiedam. Je overbeharing kan op twee manieren verwijderd worden: door elektrische ontharing of met IPL.

Verwijdering van ongewenste haargroei

met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haardjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet gehardst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar. Naast elektrisch ontharen kun je er ook voorkiezen om je te laten behandelen met IPL.


Passende behandeling bij ontharen

Bij ontharen wordt de behandeling geheel afgestemd opbouw situatie. Na een persoonlijke intake adviseer ik als schoonheidsspecialist de behandeling die het beste bij jou aansluit. Ook geef ik altijd advies voor een goede huidverzorging gedurende de behandelingen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist je dat zorgverzekeraars een groot aantal van mijn behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt echter wel per verzekeraar en per polis. Hier lees je daar meer over.

Ik sta bij de ANBOS geregistreerd met de specialisatie "Ontharingstechnieken". Hiervoor doe ik om de drie jaar een verplichte nascholing.

Boek je behandeling tegen overbeharing

Heb je "last" van overbeharing? Wilde van "deze" overbeharing af? Boek dan nu een behandeling en als huidspecialist geef ik je na een intake en huidanalyse een persoonlijk advies voor de beste behandeling van jou huid.

last van ongewenste haargroei?