010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Microdermabrasie

verbeter de gezondheid van de huid

Microdermabrasie is een dieptepeeling, waarbij fijne steriel kristallen onder vacuümdruk over de huid worden gezogen en zo de huid voorzichtig 'zandstralen'. Dit is een zeer intensieve peeling, die heel gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Bij microdermabrasie is nauwkeurig te zien hoe 'diep' de huid wordt behandeld, omdat de huid laagje voor laagje wordt verwijderd met de microkristallen.

Microdermabrasie is een veilige, niet chirurgische huidoppervlak vernieuwende behandeling. Microdermabrasie werkt door middel van een gecontroleerde stroom van zeer fijne kristallen van medische kwaliteit om de bovenste dode laag van de huid te verwijderen.De nieuwe ‘levende' huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

Tijdens een microdermabrasie behandeling voel je een milde tinteling.

De peeling wordt op het moment van behandeling op de conditie van je huid aangepast.

Door gebruik te maken van vacuüm worden de diepste huidlagen gemasseerd. Er vindt op hele kleine schaal milde celverwonding plaats. Als een natuurlijke reactie hierop gaat de huid zich - om te herstellen - nieuw collageen aanmaken. Hierdoor wordt de huid dikker en steviger. 

Microdermabrasie kan worden ingezet bij diverse soorten huidproblemen en is heel succesvol gebleken bij de behandeling van de ouder wordende huid, de huid die vatbaar is voor acne/acne-littekens en een huid met pigment afwijkingen.

Plan een gratis consult!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ik licht je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 0 reviews