Diverse behandelingen

dermaviduals®

Dermatologische huidverzorging

De producten van dermaviduals, zijn samengesteld uit plantaardige en huid-identieke ingrediënten. Alle producten van dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale olie, conserveringsmiddelen, siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan).

het begint allemaal met een intacte huidbarrière

Een gezonde huid is van groot belang. De huidbarrière beschermd onze huid tegen indringers van buitenaf. Als de huidbarrière niet intact is kan de huid je niet langer beschermen en verdedigen tegen deze invloeden van vervuiling. Misschien verwacht je het niet maar dit gevaar komt vaak uit onverwachte hoek namelijk je verzorgingsproducten.

Wanneer de huidbarrière verstoord is dringen contactallergenen sneller het lichaam binnen en krijgt het immuunsysteem het zwaar te verduren. Hierdoor wordt de kans op een allergie meteen een stuk groter.

je crème blijft de hele dag op je huid waardoor de erin aanwezige huid irriterende stoffen alle tijd krijgen om de verzwakte huidbarrière binnen te dringen de huid gevoelig te maken. Daarom is het belangrijk om huidverzorging te gebruiken die zorgvuldig is samengesteld en enkel gezonde, natuurlijke en huididentieke ingrediënten bevat.

Meer weten

Onze huidbarrière is een waterafstotende laag. Meer weten

De filosofie van corneotherapie is, dat door de huidbarrière (stratum corneum) te herstellen, zo de huid ook hersteld. Meer weten

Net als onze vingerafdruk, is onze huid uniek en persoonlijk. Meer weten

Het aantal mensen met huidproblemen groeit. Meer weten

dermaviduals® -jouw huididentieke verzorging!