Dermaviduals

  • Weet jij waar je de mist in gaat met je huid producten?

Dermaviduals. Dermatologische huidverzorging.

De producten van Dermaviduals, zijn samengesteld uit plantaardige en huid-identieke ingrediënten. Alle producten van Dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale olie,conserveringsmiddelen, siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan).

Het begint allemaal met een intacte huidbarrière.

Een gezonde huid is van groot belang. De huidbarrière beschermd onze huid tegen indringers van buitenaf. Als de huidbarrière niet intact is kan de huid je niet langer beschermen en verdedigen tegen deze invloeden en vervuiling. Misschien verwacht je het niet maar dit gevaar komt vaak uit onverwachte hoek namelijk je huidverzorgingsproducten.

Wanneer de huidbarrière verstoord is dringen contactallergenen sneller het lichaam binnen en krijgt het immuunsysteem het zwaar te verduren. Hierdoor wordt de kans op een allergie meteen een stuk groter.

Je crème blijft de hele dag op je huid waardoor de erin aanwezige huid irriterende stoffen alle tijd krijgen om de verzwakte huidbarrière binnen te dringen en de huid gevoelig te maken. Daarom is het belangrijk om huidverzorging te gebruiken die zorgvuldig is samengesteld en enkel gezonde, natuurlijke en huididentieke ingrediënten bevat.

Dermaviduals actieve plantaardige ingrediënten

Dermaviduals richt zich op herstel en versterking van de huidbarrière. Om de huid nog beter te beschermen worden de producten zeer nauwkeurig samengesteld. Dermaviduals is rijk aan essentiële vetzuren, ceramiden, triglycerides, fosfolipiden, cholesterol, vitaminen en huideigen lipiden.

Sommige vetstoffen uit onze natuurlijke beschermingslaag kan het lichaam niet zelf aanmaken. Om die reden worden ze ook wel essentiële vetzuren (vitamine F) genoemd. Deze moeten we rechtstreeks uit onze voeding halen maar jammer genoeg bevat onze voeding vandaag de dag niet voldoende vitamine F. De producten van Dermaviduals bevatten daarom hoge concentraties vitamine F, neem bijvoorbeeld onze plantaardige natuurlijke oliën zoals jojoba olie, avocado olie, macadamia olie, rozenbottel olie of tarwekiem olie. Rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen.

Je huidverzorgingsproducten zijn de dagelijkse voeding voor je huid. Het is daarom zo belangrijk dat de samenstelling ervan gezond, veilig, zuiver en doeltreffend is.

 

Loading image... Loading image... Loading image...

Schermafdruk 2015-09-19 13.38.02

.

Dermaviduals

Slechts 36 werkstoffen, maar 3,5 milioen combinaties! Ontdek ons custom made concept

Dermaviduals.

Dermaviduals. Dermatologische huidverzorging

LUISTER NAAR UW HUID

Door naar de huid te ‘luisteren’, weten we wat die nodig, of niet nodig heeft. Geef de huid alleen wat die nodig heeft. Op zo’n manier, werken we met de huid mee i.p.v. tegen de huid in. ‘Luister naar de huid’ is een nieuwe huidanalyse methode. Deze is speciaal ontwikkeld, om de behoeften van de huid beter te kennen en om de oorzaken van een huidprobleem te diagnostiseren.


 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 3 reviews
by Gerda on Studio Marie-Louise

Het is echt een aanrader deze producten!

by Nathasja on Studio Marie-Louise

Nadat ik een proefje van Marie-Louise had gehad was ik om en ben ik gelijk producten van dermaviduals gaan gebruiken. Heb eindelijk een creme gevonden die zijn geld waard is. De kwaliteit van mijn huid is verbeterd en ziet er frisser uit. In mijn omgeving vragen ze ook wat ik gedaan heb omdat mijn huid er de laatste tijd zo goed uitziet.

by Eva on Studio Marie-Louise

De betrokkenheid en deskundigheid van Marie-Louise kom je maar zelden tegen. Voor mij een vertrouwde plek waar ik elke keer geniet van een ontspannen behandeling waar ruim de tijd voor mij wordt genomen. Zelf ben ik ook bewust en enthousiast geworden voor de fijne en gezonde producten van Dermaviduals. Deze combinatie van producten en advies had ik nog niet eerder meegemaakt.