Laat je gevoelige huid weer stralen

Studio Marie-Louise-gevoelige-huid

Steeds meer mensen met een gevoelige huid

De afgelopen jaren komen wij steeds meer klanten tegen met een gevoelige huid. Maar wat is een gevoelige huid? Een gevoelige huid ontstaat vaak door stress, klimaatverandering, luchtvervuiling, levensstijl en parfums en chemische stoffen in schoonmaakmiddelen of huisparfums.

Wat zijn de eerste symptomen van een gevoelige huid?

Veel voorkomende symptomen die duiden op een gevoelige huid zijn vlekjes, bultjes, blozen, warmte, jeuk, tintelingen en een brandend en/of prikkend gevoel. Herken jij een of meer van deze symptomen? Neem dit dan direct serieus en ga bij jezelf na wanneer dit is ontstaan.

Kom snel in actie

Het is belangrijk om meteen in actie te komen om ervoor te zorgen dat jouw gevoelige huid niet chronisch gaat worden. Vraag je skin coach om een uitgebreide huidanalyse en bekijk samen hoe je jouw huid weer in optimale conditie kunt krijgen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Last-van-550.png

Geduld is een schone zaak

Loop je al jaren met deze klachten, dan duurt het vaak ook jaren voordat deze verminderen. Heel langzaam bouwen we samen met jou de huid weer op. We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw gevoelige huid en deze gaan we samen bij de kern aanpakken. Dit zal met ups en downs gaan, omdat je niet meteen alle oorzaken tegelijk kunt aanpakken.

Behandeling op maat

Door een unieke begeleiding, goede adviezen en de juiste behandelingen, waarbij de samenwerking tussen jou en onze skin coach heel belangrijk is, kunnen we jouw huid weer laten stralen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dit-kan-550-1.png