010-4734544 info@mlbeauty.nl

Huidverbetering

Stralend-Zelfverzekerd-Goed in je vel!

Wil je meer uit je huid halen dan alleen smeren zonder resultaat?

Bij de Studio Marie-Louise ben jij op het juiste adres! Studio Marie-Louise werkt volgens het principe van Corneotherapie

Een gezonde huid begint bij een gezonde huidbarrière en een gezonde huid is een mooie huid

Er bestaat dus geen slechte huid, wel verkeerde verzorging, levensstijl en voeding. Wil je meer uit je huid halen? Dan is de Corneotherapie wel iets voor jou!

VERBETER DE HUID

De huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. Samen met jouw ogen en haren is het huidoppervlak een van de eerste dingen die de buitenwereld ziet. Vandaar dat zoveel mensen veel aandacht besteden aan huidverzorging. Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden te bestrijden, maar soms is dat niet genoeg. Dan heeft jouw huid een behandeling ten behoeve van huidverbetering nodig. Deze gaat namelijk verder waar huidverzorging ophoudt. In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen. Ook dringen ze dieper door in de huid, waardoor de laag met basaal cellen extra stimulatie krijgt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kun je bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van je rimpels. Dankzij deze techniek worden ze namelijk minder diep.

Wanneer je kleine of grote huidproblemen hebt, hoef je er dus niet mee rond te blijven lopen. Er zijn allerlei moderne behandelingen die jouw huid kunnen verbeteren. Studio Marie-Louise is specialist in huidverbetering en helpt jou dan ook graag verder. Neem daarom gerust contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek de mogelijkheden, zodat jij weer met plezier jouw huid toont aan de buitenwereld!

Persoonlijke-intake

Stralend-zelfverzekerd en goed in je vel? Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik een behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Als je interesse hebt in een behandeling, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek kan beoordeeld worden welke behandeling voor jou geschikt is.