Verouderde, verslapte huid

Een slappere huid van het gezicht en het lichaam kan verschillende oorzaken hebben. Hoe snel je huid veroudert en hoe snel hij dus minder stevig wordt, is voor 20% te wijden aan genetische factoren, maar voor een veel groter deel (80%) aan invloeden van buitenaf.

Oorzaken van een slappere huid kunnen zijn: 

  • Ouderdom.
  • Roken.
  • Ongezonde voeding, veel suikers.
  • Stress.
  • UV-straling.
  • Afname van de botomvang, bijvoorbeeld een verkleining van onze schedel.


Zie er weer jaren jonger uit!

Een verouderde huid vertoont meer dan alleen rimpels. Poriën worden duidelijker zichtbaar, de huid wordt dunner, contouren van het gezicht minder strak en je gezicht verliest haar natuurlijke glans. Wie op tijd met goede huidverzorging begint, vertraagt de veroudering van de huid. En heb je een huid die al verouderd en verslapt is, dan help ik met intensieve behandelingen. Zodat je weer jaren jonger lijkt!


Specialistische behandelingen

Wie een strakker gelaat, hals of decolleté wilt, of juist de huid rond de ogen wilt laten liften, kan bij Stuido Marie-Louise in Schiedam terecht. Met diverse specialistische behandelingen van dermaviduals® heb ik altijd de behandeling waarbij je het beste resultaat krijgt.

Behandeling: dermaviduals® intensieve vitamine treatment, dermaviduals® Intensive Facial, treatment, huidverbeterende (bindweefsel) massage, Dermapen, microdermabrasie
Producten: dermaviduals®


Persoonlijke intake en huiddiagnose

In mijn schoonheidssalon in Schiedam werk ik als gespecialiseerd en ervaren schoonheidsspecialist. Ik kan je elke behandeling/verzorging geven, adviseren die je nodig hebt. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van de conditie van je huid, of er eventuele huidproblemen zijn en je persoonlijke wensen.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.