Acne

  • Kom je maar ‘niet’ van je acne af?

  • Wil je van ‘deze’ acne af?

AcneAcne is een huidaandoening waarmee nogal wat jongeren in de puberteit te maken krijgen. In de volksmond en onder de jongeren wordt er gesproken over ‘jeugdpuistjes’, omdat acne met name in de puberteit tot uiting komt. Jouw huid bevat piepkleine gaatjes die poriën genoemd worden. Poriën zorgen ervoor dat jouw huid kan ademen en hebben ook kliertjes die talg aanmaken. Talg zorgt ervoor dat jouw huid soepel en vochtig blijft. Het is een vettige stof die jouw huid ook beschermt. Deze kliertjes zijn echter wel de boosdoener, want zij kunnen ontstoken of verstopt raken waardoor mee-eters en puistjes ontstaan.

Wist je dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt echter wel per verzekeraar en per polis. Hier lees je daar meer over

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Klik voor het “direct” maken van een afspraak op de button.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 3 reviews
by Mirjam on Studio Marie-Louise

Er wordt met hele fijne producten gewerkt. Voelt heel fijn na de behandeling. De gehele beleving is een aanrader.
Super vriendelijk.

by Chris on Studio Marie-Louise

Ben bij 3 bedrijven op gesprek geweest. Wat een verschil!"

by Marianne on Studio Marie-Louise

Het is mij erg goed bevallen, kwam binnen met een zeer onrustige huid. (Mbt acne)

Ik dacht eerst het komt nooit meer goed.

Na mijn eerste behandeling, waaaauww! Wat een verschil.Nu 4 behandelingen achter de rug en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Ik ben geholpen door Marie-Louise, die mij sinds de eerste keer op mijn gemak stelde, zeer professioneel en erg vriendelijk is. Alle lof voor haar kunde en de manier en het vertrouwen die ze mij gaf. Dank hiervoor.