010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling moet je zien als een intensief skin care moment in je gebruikelijke routine van huidverzorging. Je huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van je dagelijkse skin care.

Heerlijk ontspannend en verzorgend

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor jezelf is, is het ook een echte oppepper voor je gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan jouw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In de schoonheidssalon werk ik met producten van dermaviduals zodat je zeker weet dat jouw huid verzorgd wordt door de beste werkstoffen.

Wil je een mooie huid? Dan moet je volgens dermaviduals beginnen met het krijgen van een gezonde huid. De producten en behandelmethoden van dermaviduals helpen je daarbij.

Reinigende of complete gezichtsbehandeling

Mijn reinigende gezichtsbehandeling duurt 45 minuten en is zeer geschikt voor een acne. Je geniet van een oppervlaktereiniging, exfoliatie, dieptereiniging en eindigt met een goede dag verzorging die jouw huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van zonlicht. Bij de complete gezichtsbehandeling van een uur krijgt je nog extra een hydraterend verzorgend masker, een ontspannen nek- en schoudermassage en epileer ik je wenkbrauwen. De reinigende en complete gezichtsbehandeling zijn geschikt voor ieder huidtype. Ik stem de behandeling en huidproducten af op jouw huidconditie.

Een actieve en verzorgde huid

Met mijn gezichtsbehandeling op maat zorg je voor een actieve en verzorgde huid. Mijn klanten komen iedere 4 tot 6 weken terug voor de behandeling. De huid vernieuwt zich iedere 28 dagen, dus door na die periode mijn behandeling weer te ondergaan weet jij zeker dat je goed zit.

Persoonlijke-intake

Wil je weer een gladdere, frissere huid? Als je interesse hebt in een behandeling, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek kan beoordeeld worden welke behandeling voor jou geschikt is.