Diverse behandelingen

Gevoelige huid

Behandeling in Schiedam

Er zijn allerlei oorzaken voor een gevoelige huid. Normale weersomstandigheden zoals zon, kou en wind kunnen al een gevoelige reactie uitlokken. Dat geld ook voor ingrediënten in verzorgingsproducten zoals parfum, alcohol of kleurstoffen. Ook voedingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd raakt. Een gevoelige huid vraagt om extra verzorging die de natuurlijke balans van de huid weet te herstellen.

Kalmeer en herstel je huid

Een gevoelige huid reageert snel op veranderingen. Stress, warmte, kou of bepaalde verzorgingsproducten veroorzaken dan rode vlekken, schilfers, een strak gevoel of vervelende jeuk. Met een goede verzorging en vooral ook de juiste behandelingen, kalmeer en herstel ik je gevoelige huid. Zo verbeter ik de weerstand en zorg ervoor dat de conditie van jouw huid verbetert en minder snel reageert op prikkels van binnen- en buitenaf.

Behandeling: dermaviduals express Treatment

Productadvies: dermaviduals reinigingsmelk, Novrithen, basiscréme

Aantasting van de huid

Jouw leeftijd of erfelijke factoren kunnen een gevoelige huid veroorzaken. Maar kookpan de bovenste huidlaag zo aangetast worden door schadelijke invloeden van buitenaf, dat je geen natuurlijke bescherming meer hebt.

Een rustige, stralende huid

Ik help je in de schoonheidssalon om van je gevoelige huid weer een rustige, stralende huid te maken. Met een op maat gemaakte gezichtsbehandeling en een persoonlijk verzorgingsadvies dat past bij je huid sta ik als schoonheidsspecialiste voor je klaar. Zodat jouw gevoelige huid weer kalmeert en hersteld.

Gevoelige huid door het scheren

Huidirritaties in de hals en in het gezicht komen ook veel bij mannen voor. Regelmatig scheren belast de gezichtshuid en botte mesjes en agressieve producten beschadigen de opperhuid en verergeren keer op keer de kwetsbaarheid van de huid. Met speciale verzorgingsproducten en verzorgingstips voor de manenhuid ben ik er ook voor de mannen met een gevoelige huid.

Informatief gesprek

Omdat geen enkel huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Ja, breng mijn huid weer tot rust