Diverse behandelingen

Gevoelige huid

Behandeling in Schiedam

Er zijn allerlei oorzaken voor een gevoelige huid. Normale weersomstandigheden zoals zon, kou en wind kunnen al een gevoelige reactie uitlokken. Dat geldt ook voor sommige ingrediënten in verzorgingsproducten zoals parfum, alcohol of kleurstoffen. Ook voedingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd raakt. Een gevoelige huid vraagt om extra verzorging, die de natuurlijke balans van de huid weet te herstellen.

Kalmeer en herstel je huid

Een gevoelige huid reageert snel op veranderingen. Stress, warmte, kou of bepaalde verzorgingsproducten kunnen veroorzaken rode vlekken, schilfers, een strak gevoel of vervelende jeuk veroorzaken. Met een goede verzorging en de juiste behandelingen, kalmeer en herstel ik je gevoelige huid. Zo verbeter ik de weerstand en zorg ik ervoor dat de conditie van jouw huid verbetert, waardoor ze minder snel reageert op interne prikkels en prikkels van buitenaf.

Behandeling: dermaviduals express Treatment

Productadvies: dermaviduals reinigingsmelk, Novrithen, basiscréme

Aantasting van de huid

Leeftijd en erfelijke factoren kunnen een gevoelige huid veroorzaken. Ook kan de bovenste huidlaag door schadelijke invloeden van buitenaf aangetast zijn, waardoor de huid te verminderde of geen natuurlijke bescherming meer heeft.

Een rustige, stralende huid

Ik help je in de schoonheidssalon om van je gevoelige huid weer een rustige, stralende huid te maken. Met een gezichtsbehandeling op maat en een persoonlijk verzorgingsadvies dat precies past bij jouw huid, zorg ik ervoor dat je gevoelige huid weer kalmeert en herstelt.

Gevoelige huid door het scheren

Huidirritaties in de hals en in het gezicht komen ook veel bij mannen voor. Regelmatig scheren belast de gezichtshuid en botte mesjes en agressieve scheerproducten beschadigen de opperhuid en verergeren keer op keer de kwetsbaarheid van de huid. Met speciale verzorgingsproducten en verzorgingstips voor de mannenhuid, ben ik er ook voor de man met een gevoelige huid.

Informatief gesprek

Omdat geen enkel huid hetzelfde is, start ik altijd met een informatief intakegesprek waarin ik de huid grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb jij de keuze en is het aan jou om de behandeling te starten.

Ja, breng mijn huid weer tot rust