010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Gevoelige huid

Behandeling in Schiedam

Er zijn allerlei oorzaken voor een gevoelige huid. Normale weersomstandigheden zoals zon, kou en wind kunnen al een gevoelige reactie uitlokken. Dat geldt ook voor sommige ingrediënten in verzorgingsproducten zoals parfum, alcohol of kleurstoffen. Ook voedingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd raakt. Een gevoelige huid vraagt om extra verzorging, die de natuurlijke balans van de huid weet te herstellen.

Kalmeer en herstel je huid!

Een gevoelige huid reageert snel op veranderingen. Stress, warmte, kou of bepaalde verzorgingsproducten kunnen veroorzaken rode vlekken, schilfers, een strak gevoel of vervelende jeuk veroorzaken. Met een goede verzorging en de juiste behandelingen, kalmeer en herstel ik je gevoelige huid. Zo verbeter ik de weerstand en zorg ik ervoor dat de conditie van jouw huid verbetert, waardoor ze minder snel reageert op interne prikkels en prikkels van buitenaf.

Behandeling:

  • dermaviduals express Treatment

Productadvies:

Leeftijd en erfelijke factoren kunnen een gevoelige huid veroorzaken. Ook kan de bovenste huidlaag door schadelijke invloeden van buitenaf aangetast zijn, waardoor de huid te verminderde of geen natuurlijke bescherming meer heeft.

Ik help je in de schoonheidssalon om van je gevoelige huid weer een rustige, stralende huid te maken. Met een gezichtsbehandeling op maat en een persoonlijk verzorgingsadvies dat precies past bij jouw huid, zorg ik ervoor dat je gevoelige huid weer kalmeert en herstelt.

Huidirritaties in de hals en in het gezicht komen ook veel bij mannen voor. Regelmatig scheren belast de gezichtshuid en botte mesjes en agressieve scheerproducten beschadigen de opperhuid en verergeren keer op keer de kwetsbaarheid van de huid. Met speciale verzorgingsproducten en verzorgingstips voor de mannenhuid, ben ik er ook voor de man met een gevoelige huid.

Persoonlijke intake

In de schoonheidssalon in Schiedam werk ik als gespecialiseerd en ervaren schoonheidsspecialist. Ik kan je precies dié behandeling/verzorging adviseren en geven, die je nodig hebt. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van de conditie van je huid, of er eventuele huidproblemen zijn en je persoonlijke wensen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. 

Plan een gratis consult!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ik licht je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 0 reviews