Gevoelige huid

Er zijn allerlei oorzaken voor een gevoelige huid. Normale weersomstandigheden zoals zon, kou en wind kunnen al een gevoelige reactie uitlokken. Dat geldt ook voor ingrediënten in verzorgingsproducten zoals parfum, alcohol of kleurstoffen. Ook voedingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd raakt. Een gevoelige huid vraagt om extra verzorging die de natuurlijke balans van de huid weet te herstellen.
Gevoelige_huid

Kalmeer en herstel je huid

Een gevoelige huid reageert snel op veranderingen. Stress, warmte, kou of bepaalde verzorgingsproducten veroorzaken dan rode vlekken, schilfers, een strak gevoel of vervelende jeuk. Met een goede verzorging en vooral ook de juiste behandeling(en), kalmeer en herstel ik je gevoelige huid. Zo verbeter ik de weerstand en zorg ervoor dat de conditie van je huid verbetert en minder snel reageert op prikkels van binnen- en buitenaf.

Behandeling: dermaviduals® express Treatment
Productadvies: dermaviduals® reinigingsmelk, Novrithen, basiscréme


Aantasting van de huid

Je leeftijd of erfelijke factoren kunnen een gevoelige huid veroorzaken. Maar ook kan de bovenste huidlaag zo aangetast worden door schadelijke invloeden van buitenaf, dat je geen natuurlijke bescherming meer hebt.


Een rustige, stralende huid

Ik  help je in mijn schoonheidssalon om van je gevoelige huid weer een rustige, stralende huid te maken. Met een op maat gemaakte gezichtsbehandeling en een persoonlijk verzorgingsadvies dat past bij jouw huid sta ik voor je klaar. Zodat jouw gevoelige huid weer kalmeert en herstelt.


Gevoelige huid door het scheren

Huidirritaties in de hals en het gezicht komen ook veel bij mannen voor. Regelmatige scheren belast de gezichtshuid en botte mesjes en agressieve producten beschadigen de opperhuid en verergeren keer op keer de kwetsbaarheid van de huid. Met speciale verzorgingsproducten en verzorgingstips voor de mannenhuid ben ik er ook voor de mannen met een gevoelige huid.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.
Ja, breng mijn huid weer tot rust