010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Fibroblast

Cosmetische behandeling met Purebeau Fibroblast

Purebeau Fibroblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Met name rond de ogen zijn de resultaten zeer goed waardoor een natuurlijke ooglid-lifting mogelijk is. Naast de ooglid-behandeling kun je rimpels, kraaienpootjes, plooien en overtollige en verslapte huid op de verschillende zones behandelen.

Huidverstrakking en ooglidcorrectie zonder snijden!

Voorafgaande aan de behandeling wordt de huid met een creme verdoofd waardoor deze vrijwel pijnloos is.  

  • de behandeling zelf duurt slechts 15 tot 30 minuten. 
  • direkt na de behandeling is de huid iets gezwollen en kan wat branderig aanvoelen. 
  • u kunt echter meteen uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De eerste twee dagen kan er in meer of mindere mate zwelling optreden, dat verschilt per persoon. Ook ontstaan er kleine korstjes die 5 tot 7 dagen zichtbaar blijven, maar met speciale camouflage creme kunnen deze worden gecamoufleerd.

Hoe werkt fibroblast?

De Fibroblast plasma-pen produceert aan het uiteinde van de fibroblast-pen een klein plasmatisch 'flitsje'. Dit 'flitsje' dringt vervolgens door in de huid. Dit werkt op de fibroblasten waardoor de huid direct krimpt en zorgt voor een verstevigend effect en voor een snelle en littekenloze genezing.

De resultaten zijn spectaculair, met name rond de ogen zijn de resultaten zeer goed waardoor een natuurlijke ooglid-lifting mogelijk is. Naast de ooglid-behandeling kun je rimpels, kraaienpootjes, plooien en overtollige en verslapte huid op de verschillende zones behandelen. Resultaten van een Fibroblast behandeling zijn direct zichtbaar en blijvend!

Bij de intake bepaal ik je wensen en mogelijkheden.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 0 reviews