010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Dermapen

Een behandeling met een DermaPen is een vorm van microneedling. De DermaPen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

dermapen behandeling

Stimuleer je huid met microneedling!

Heb je last van een verslapte, oudere huid, littekens, striae of pigment? Dan is een kuur van behandelingen met de DermaPen voor jou een uitkomst. De DermaPen is een behandeling in microneedling die je huid stimuleert zich te vernieuwen.

DermaPen behandeld:

  • De verslapte, verouderde huid 
  • Fijne lijntjes & rimpels 
  • Vergrote poriën 
  • Specifieke lijnen op de bovenlip 
  • Littekens en nog veel meer.

Behandeling

De DermaPen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig intact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De DermaPen is zo geavanceerd dat zelfs de delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/ lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Het effect van de DermaPen is al snel zichtbaar maar voor een goed resultaat adviseer ik een kuur van gemiddeld 5 behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt en met welke frequentie is altijd afhankelijk van je huidconditie en de huidproblemen. Als huidspecialist adviseer ik je hierover.

Persoonlijke-intake

Laat je huid weer stralen met een microneedling behandeling. Als je interesse hebt in een behandeling, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek kan beoordeeld worden welke behandeling voor jou geschikt is afgestemd op jouw wensen en esthetische doelen. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen