Diverse behandelingen

Couperose

Behandeling in Schiedam

Couperose is een ongevaarlijke maar vervelende huidaandoening die meestal gepaard gaat met ongebruikelijke roodverkleuring van de wangen en/of neus, soms ook van het voorhoofd en de kin. Het lijkt alsof je continu bloost. Couperose is het gevolg van een abnormale toename of uitzetting van een aantal kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat. Door het voortdurend uitzetten kunnen deze adertjes zich permanent gaan verwijden, waardoor de roodheid blijvend is.


Behandelingen tegen couperose

Door erfelijke of externe factoren zoals scherp voedsel, alcohol, medicijnen, koude wind of zon kunnen kleine haarvaatjes uitzetten en zelfs barsten. De rode adertjes worden dan duidelijk zichtbaar en geven je gezicht haar rode kleur. Dit proces is onomkeerbaar maar iet onbehandelbaar. Ik bied in de schoonheidssalon verschillende behandelingen tegen couperose.

IPL BEHANDELING TEGEN COUPEROSE

Een IPL-behandeling is snel en effectief tegen couperose. De lichtstraal verwijdert de gesprongen haarvaatjes zonder de huid zelf te beschadigen. Het eerste resultaat is direct zichtbaar Bij de behandeling van couperose met IPL zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Je gezicht voelt daarna wat geïrriteerd aan en direct zonlicht moet in de eerste 4 weken vermeden worden.

NAALDTECHNIEK TEGEN COUPEROSE

Oppervlakkige adertjes zoals spinnaevi die rode vlekjes op de huid veroorzaken, kunnen ook worden behandeld via de naaldtechniek. Met een elektrisch signaal wordt elk haarvaatje verwarmd en vervolgens vernietigd. Om het gewenste effect te bereiken zijn meestal een aantal behandelingen nodig.

MEER INFORMATIE OVER HUIDAANDOENINGEN?

Wil je meer informatie over mijn specialistische behandelingen bij huidaandoeningen of een huiddiagnose en persoonlijk advies voor jouw huid? neem dan contact met mij op.

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na de behandeling heb je de keuze met de behandeling te starten.

BOEK JE BEHANDELING TEGEN COUPEROSE

Laat je couperose behandelen. Boek nu een behandeling en als huidspecialiste geef ik je na een intake en huidanalyse een persoonlijk advies voor de beste behandeling van jou huid.
Ja, behandel mij tegen couperose