Diverse behandelingen

Over ons

Schoonheidssalon Studio Marie-Louise, gevestigd in Schiedam, biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialiste vanuit eigen passie en talent.

De schoonheidssalon is gevestigd in een karakteristiek pand (1926) met voldoende parkeermogelijkheden. In de salon worden huid- en lichaamsbehandelingen gegeven met natuurlijke hoogwaardige producten van het merk Dermaviduals vanzelfsprekend afgestemd op uw persoonlijke huidtype. Tevens is de salon aangesloten bij de ANBOS.

Wat ik het mooiste vind aan mijn werk en mijn bedrijf is dat je iemands zelfvertrouwen ziet groeien als de huid verbetert. In de toekomst wil ik de ontwikkelingen op de voet blijven volgen, zodat ik mijn klanten het beste kan bieden op het gebied van healthy ageing.

Schoonheidssalon Studio Marie-Louise wordt geleid door schoonheidsspecialiste Marie-Louise, eigenaresse en zelfstandig ondernemer vanaf 1992.

Wat zijn de kernwaarden van Studio Marie-Louise?

  • Schoonheid,
  • Passie,
  • Kwaliteit,
  • Toegewijd,
  • Betrouwbaar.

Persoonlijke aandacht staat voorop en het doel is dat u na een behandeling straalt en zich goed voelt van binnen en van buiten.

Deskundigheid

Als huidexpert heb ik mij niet alleen gespecialiseerd in de behandeling van acne, maar ben ik ook deskundig op het gebied van ontharingstechnieken: IPL lichtflitsontharing en elektrisch ontharen  (voor deze behandelingen geldt dat cliënten ze vergoed kunnen krijgen door hun zorgverzekeraar).

Ook op ander gebied heb ik veel scholing gevolgd. De nieuwste behandeltechnieken en het gebruik van de desbetreffende apparatuur zijn mij niet vreemd. Veel van mijn diploma’s behaalde ik bij de erkende branchevereniging Anbos.

Enthousiasme en nieuwsgierigheid

Het volgen van deze opleidingen en cursussen zijn niet alleen ontstaan uit passie voor het vak, maar vloeien ook voort uit mijn honger naar kennis en mijn streven cliënten het beste te kunnen bieden. Studio Marie-Louise biedt dan ook resultaatgerichte behandelingen voor vrijwel ieder huidprobleem.

Doordat ik streef naar een zo breed mogelijk aanbod, doe ik geregeld nascholingscursussen. Op die manier blijf ik op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en nieuwe behandeltechnieken.

Ik begroet u daarom graag in mijn studio, om u het tastbare bewijs te kunnen leveren van mijn betrokkenheid en deskundigheid.

 


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 1 reviews
by Marlies on Studio Marie-Louise

Dit is de enige salon, waar ik altijd goed advies over de produkten die ik koop krijg. Zelfs als ik 's avonds bel, is dit geen probleem. Een aanrader!!!!