Diverse behandelingen

Cellulitis en striae

Behandeling in Schiedam

Cellulitis en Striae duiden op een toename van lokaal onderhuids vet. De vetdeeltjes worden als het ware door de slappere en dunnere bindweefsellaag van de diepere dermis geduwd. He is een beetje te vergelijken met een sinaasappel in een sinaasappelnetje. Bij mensen met cellulitis zijn de klompjes vet wat groter en liggen de dwarse bindweefselschotjes (de touwtjes van het sinaasappelnetje) minder regelmatig en loodrecht op de huid. Ook lijken ze vaster te zitten.


Verstevig je huid en verminder de striemen en putjes

Cellulitis en Striae kunnen op bijna het gehele lichaam voorkomen. Cellulitis doordat vertellen onderhuids samenklonteren en zo de beruchte putjes en bulten veroorzaken, en striae als het lichaam sneller groeit dan de huid aankan. Daardoor scheurt het onderhuids bindweefsel, met striemen als gevolg. De behandeling bestaat uit een huidverbeterende bindweefselmassage die de huid verstevigt, waardoor de cellulitis en striae verminderen.

Stevige en veerkrachtige huid

Een slappere huid heeft minder collageen en is minder elastisch waardoor het eerder oneffenheden zoals cellulitis en striae vertoont. De huidverbeterende bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastieke. Dit vormt nieuw bindweefsel waardoor de cellulitis sterk vermindert en de huid er weer stevig en veerkrachtig uitziet.

Langdurig resultaat

De schoonheidssalon biedt een pijnloze behandeling zonder herstelperiode, met langdurig zichtbaar resultaat. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van jouw huid en je persoonlijke wensen.

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik de behandeling met een intakegesprek, inspecteer en analyseer ik de huid grondig en stel ik een behandeladvies op. Na afloop is het helemaal aan jou of je met de geadviseerde behandelingen wilt gaan starten.

Boek je behandeling tegen cellulitis en striae

Laat je cellulitis en striae behandelen. Boek nu een behandeling! Als huidspecialiste geef ik je na een intake en huidanalyse een persoonlijk advies voor de beste behandeling voor jouw huid.

Ja, verminder mijn cellulitis en striae