Diverse behandelingen

Cellulitis en striae

Behandeling in Schiedam

Cellulitis en striae: Toename van lokaal onderhuid vet. De Vetdeeltjes worden als het ware dooier de slappere en dunnere bindweefsellaag van de diepere dermis geduwd. Een beetje zoals bij een sinaasappelnetje. Bij mensen met celluwte zijn de klompjes vet groter en liggen de dwarse bindweefselschotjes (de touwtjes van het sinaasappelnetje) minder regelmatig en loodrecht op de huid. Ook lijken ze vaster te zitten.


Verstevig je huid en verminder de striemen en putjes

Celluitis en striae kunnen op bijna het hele lichaam voorkomen. Celluitis doordat vertellen onderhuids samenklonteren en zo de beruchte putjes en bulten veroorzaken, en striae als het lichaam sneller groeit dan de huid aankan. Onderhuids bindweefsel scheurt dan met striemen als gevolg. ik verstevig je huid en verminder de cellulitis en striae met een huidverbeterende bindweefselmassage.

Stevige en veerkrachtige huid

Een slappere huid heeft minder collageen en is minder elastisch waardoor het makkelijker oneffenheden toont. Zoals cellulitis en striae. De huidverbeterende bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastieke. Zo vormt het nieuw bindweefsel waardoor cellulitis sterk vermindert en de huid er weer steviger en veerkrachtig uitziet.

Langdurig resultaat

In de schoonheidssalon heb je met een pijnloze behandeling geen herstelperiode maar wel een langdurig zichtbaar resultaat. de frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de conditie van jouw huid en jouw persoonlijke wensen.

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na de behandeling heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek je behandeling tegen cellulitis en striae

Laat je cellulitis en striae behandelen. Boek nu een behandeling en als huidspecialiste geef ik je na een intake en huidanalyse een persoonlijk advies voor de beste behandeling voor jouw huid.

Je, verminder mijn cellulitis en striae