010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Cellulitis en striae

Wat is Cellulitis en Striae?

Cellulitis en Striae duiden op een toename van lokaal onderhuids vet. De vetdeeltjes worden als het ware door de slappere en dunnere bindweefsellaag van de diepere dermis geduwd. He is een beetje te vergelijken met een sinaasappel in een sinaasappelnetje. Bij mensen met cellulitis zijn de klompjes vet wat groter en liggen de dwarse bindweefselschotjes (de touwtjes van het sinaasappelnetje) minder regelmatig en loodrecht op de huid. Ook lijken ze vaster te zitten.

Verstevig je huid en verminder de striemen en putjes

Cellulitis en Striae kunnen op bijna het gehele lichaam voorkomen. Cellulitis doordat vertellen onderhuids samenklonteren en zo de beruchte putjes en bulten veroorzaken, en striae als het lichaam sneller groeit dan de huid aankan. Daardoor scheurt het onderhuids bindweefsel, met striemen als gevolg. De behandeling bestaat uit een huidverbeterende bindweefselmassage die de huid verstevigt, waardoor de cellulitis en striae verminderen.

Stevige en veerkrachtige huid

Een slappere huid heeft minder collageen en is minder elastisch waardoor het eerder oneffenheden zoals cellulitis en striae vertoont. De huidverbeterende bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastieke. Dit vormt nieuw bindweefsel waardoor de cellulitis sterk vermindert en de huid er weer stevig en veerkrachtig uitziet.

Langdurig resultaat

De schoonheidssalon biedt een pijnloze behandeling zonder herstelperiode, met langdurig zichtbaar resultaat. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van jouw huid en je persoonlijke wensen.

Persoonlijke intake

In de schoonheidssalon in Schiedam werk ik als gespecialiseerd en ervaren schoonheidsspecialist. Ik kan je precies dié behandeling/verzorging adviseren en geven, die je nodig hebt. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van de conditie van je huid, of er eventuele huidproblemen zijn en je persoonlijke wensen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. 

Behoefte aan persoonlijk advies?