010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Mannenhuid

Speciale verzorging voor de man

De mannenhuid heeft veel te verduren. Het dagelijkse scheren belast de huid en zorgt voor huidimitaties. Maar ook stress, verkeerde producten en natuurlijk ingegroeide baardharen veroorzaken veelproblemen. Met een goede verzorging speciaal voor de mannenhuid zie je er weer goed uit.

Behandelingen voor de mannenhuid

Mannen mogen zichzelf ook weleens een momentje gunnen om heerlijk te ontspannen. Ik biedt uitgebreide behandelingen aan voor de mannenhuid. Van het grondig reinigen van de huid, tot aan het verwijderen van onzuiverheden en ongewenste haargroei.

In de salon in Schiedam heb ik een speciale verzorgingslijn voor de mannenhuid. Afhankelijk van je huid bied ik behandelingen en verzorgingsproducten aan van dermaviduals. Of je nu acne hebt, een geïrriteerde huid of juist een huid die al vroeg veroudert, ik geef je praktische verzorgingstips speciaal voor de man.

Steeds vaker vinden mannen hun weg naar de schoonheidssalon voor een verzorgende, ontspannende of intensieve behandeling. Een gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hoort immers ook bij de levensstijl van de man van nu!

Het is voor mannen net zo belangrijk om een gezonde huid en een verzorgd uiterlijk te hebben. En dat kan als je huid in en goede conditie is. De mannenhuid verschilt veel van de vrouwenhuid en heeft dus een andere aanpak nodig.

Behandeling:

  • dieptereiniging, massage, masker en verzorging

Producten:

Persoonlijke intake

In de schoonheidssalon in Schiedam werk ik als gespecialiseerd en ervaren schoonheidsspecialist. Ik kan je precies dié behandeling/verzorging adviseren en geven, die je nodig hebt. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van de conditie van je huid, of er eventuele huidproblemen zijn en je persoonlijke wensen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Plan een gratis consult

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ik licht je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.