010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Kennismakings behandeling

  • Is jouw huid ook toe aan verbetering?

  • Wil je ‘weer’ een stralende huid? 

Wij starten altijd met een kennismakings behandeling. In circa negentig minuten proberen we dan zoveel mogelijk informatie te verzamelen over uw huid.

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom starten

De behandeling start met een uitgebreide intake en een professionele huidanalyse. Hierna wordt uw huid grondig gereinigd om de opname van werkstoffen te optimaliseren. Aansluitend zorgen een ontspannende huidmassage en een verzorgend masker voor de basis van de gewenste huidconditie.

Nadat de kennismakingsbehandeling is afgerond, krijgt u een compleet huidadvies, gebaseerd op onze bevindingen en natuurlijk aangepast aan uw wensen. Alle vervolgbehandelingen sluiten naadloos aan op het gegeven advies.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Klik voor het “direct” maken van een afspraak op de button.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 1 reviews
 by Viola

''Heerlijk uurtje ontspannen, dat had ik echt even nodig. Goed advies en top behandeling''.