010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Gezichtsbehandeling

Heerlijk ontspannend en verzorgend

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling reserveer je alleen even de tijd in je agenda. Ben je eenmaal in de schoonheidssalon, dan geniet je van een verzorgende gezichtsbehandeling, en sta ik met de beste producten en nieuwste behandelingen voor je klaar. Je krijgt bj mij altijd de behandeling die het beste is voor jouw huidtype.

Een gezichtsbehandeling moet je zien als een intensief skin care moment in je gebruikelijke routine van huidverzorging.... Je huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van je dagelijkse skin care.

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor jezelf is, is het ookeen echte oppepper voor je gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan jouw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In de schoonheidssalon werk ik met producten van dermaviduals zodat je zeker weet dat jou huid verzorgd wordt door de beste werkstoffen.

Persoonlijke intake

In de schoonheidssalon in Schiedam werk ik als gespecialiseerd en ervaren schoonheidsspecialist. Ik kan je precies dié behandeling/verzorging adviseren en geven, die je nodig hebt. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van de conditie van je huid, of er eventuele huidproblemen zijn en je persoonlijke wensen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek nu je gezichtsbehandeling

voor een heerlijke ontspanning en een optimale verzorging van je huid.