010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Dermapen

Behandeling in Schiedam

Een behandeling met een dermate is een vorm van microneedling. De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

Stimuleer je huid met microneedling!

Heb je last van een verslapte, oudere huid, littekens,, striae of pigment? Dan is een kuur van behandelingen met de DermaPen voor jou een uitkomst. De DermaPen is een behandeling in microneedling die je huid stimuleert zich te vernieuwen.

De DermaPen heeftkleine naaldjes die in de huid prikken. Daardoor wordt de huid gestimuleerd om zich op een natuurlijke manier te herstellen. De aanmaak van collageen wordt versneld en verzorgingsproducten worden beter opgenomen.

Microneedling via de DermaPen is geschikt voor:

  • Huidverjonging en huidverstrakking
  • Wondgenezing en bij acnelittekens
  • Pigmentvlekken en striae.

De behandeling met de DermaPen is niet heel pijnlijk, het voelt als kleine prikjes in de huid. na de behandeling kan je huid wat rood zijn en soms ook schilferen. dat is niet erg, het betekent dat je huid zich vernieuwd. Het is belangrijk dat je de huid goed beschermd met een crème met een hoge beschermingsfactor (zeker SPF30) en dat je gedurende de eerste dagen na de microneedling een serum aanbrengt. Ik adviseer je graag over je huidverzorging.

  • Stralende huid
  • Steviger en gladdere huid
  • Littekenweefsel vermindert
  • Wondgenezing versnelt
  • Vocht en voedingsstoffen worden beter opgenomen
  • Pigment wordt afgebroken.

Het effect van de DermaPen is al snel zichtbaar maar voor een goed resultaat adviseer ik een kuur van gemiddeld 5 behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt en met welke frequentie is altijd afhankelijk van je huidconditie en de huidproblemen. Als huidspecialist adviseer ik je hierover.

Persoonlijke intake

In de schoonheidssalon in Schiedam werk ik als gespecialiseerd en ervaren schoonheidsspecialist. Ik kan je precies dié behandeling/verzorging adviseren en geven, die je nodig hebt. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van de conditie van je huid, of er eventuele huidproblemen zijn en je persoonlijke wensen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Plan een gratis consult

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ik licht je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.