Diverse behandelingen

Microdermabrasie

Behandeling in Schiedam

Microdermabrasie is een dieptepeeling, waarbij fijne steriel kristallen onder vacuümdruk over de huid worden gezogen en zo de huid voorzichtig 'zandstralen'. Dit is een zeer intensieve peeling, die heel gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Bij microdermabrasie is nauwkeurig te zien hoe 'diep' de huid wordt behandeld, omdat de huid laagje voor laagje wordt verwijderd met de microkristallen.

Verwijdering van dode huidcellen

Ziet jouw huid er niet meer zo stralend, glad en fris uit als vroeger? Dan is het natuurlijke peelingproces van jouw huid waarschijnlijk geblokkeerd. Veroudering, luchtvervuiling of slechte eetgewoonten kunnen dit veroorzaken. Met microdermabrasie verwijder ik de dode huidcellen en stimuleer de huid om weer nieuwe cellen aan te maken. Jouw huid wordt weer glad en fris.

Megapeel, een exclusieve behandeling in microdermabrasie

Voor de microdermabrasie maak ik in de schoonheidssalon gebruik van de MegaPeel. Dit is een exclusieve behandeling die chemische en laserpeelings vervangt. Het is geschikt om gezicht, hals, decolleté, handen, rug en bovenbenen te behandelen. De behandeling is veilig, effectief en niet pijnlijk. Het wordt gebruikt bij kleine rimpels, pigmentvlekken, vergrote poriën en andere huidonzuiverheden.

Huidtypes en huidproblemen

De MegaPeel is geschikt voor de volgende huidtypes en huidproblemen:

 • Droge, ruwe of futloze huid
 • Acnehuid of acnelittekens
 • Vette huid
 • Huid die door de zon beschadigd is
 • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Striae

De behandeling microdermabrasie

Tijdens de behandeling voel je eerst een licht schurend gevoel op je huid. Later lijkt het meer op een intensieve massage. Het effect is direct zichtbaar; de dode en beschadigde huidcellen zijn verwijderd en en een frisse, gladde en strakke huid is het resultaat. De huid kan kort na de MegaPeeling even rood kleuren maar dit duurt hooguit een paar uur.

Megapeel, een intensieve kuur

De MegaPeel is een intensieve kuur van gemiddeld 6 behandelingen. Om een optimaal resultaat te bereiken adviseer ik als huidspecialist jou over de huidverzorgingsproducten die je thuis kunt gebruiken en de gewenste frequentie van de behandelingen. Onderhoudsbehandelingen na de kuur zijn ook mogelijk. Of je deze ook nodig hebt, hangt af van je huidconditie. Ook hierover adviseer ik je als huidspecialist en neem dat voor je op in jou behandelplan.

Het resultaat van microdermabrasie

 • Gelijkmatige huidskleur
 • Kleinere poriën
 • Strakkere en zachtere huid
 • Vervaging van oppervlakkige rimpels
 • Gezonde, jonge en frisse uitstraling
 • Vernieuwende elasticiteit van de huid

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik eerst de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek nu microdermabrasie

Kies ook voor een jonge , gezonde en stralende huid! Boek nu jouw behandeling microdermabrasie met de MegaPeeling!

Ja, ik wil mijn huid snel gladder, zachter en frisser maken