Diverse behandelingen

Gezichtsbehandeling

Behandeling in Schiedam

Een gezichtsbehandeling moet je zien als een intensief skin care moment in je gebruikelijke routine van huidverzorging.... Je huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van je dagelijkse skin care.

Heerlijk ontspannend en verzorgend

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling reserveer je alleen even de tijd in je agenda. Ben je eenmaal in de schoonheidssalon, dan geniet je van een verzorgende gezichtsbehandeling, en sta ik met de beste producten en nieuwste behandelingen voor je klaar. Je krijgt bj mij altijd de behandeling die het beste is voor jouw huidtype.

De beste producten tijdens je gezichtsbehandeling

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor jezelf is, is het ookeen echte oppepper voor je gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan jouw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In de schoonheidssalon werk ik dermaviduals zodat je zeker weet dat jou huid verzorgd wordt door de beste werkstoffen.

De behandeling

je kunt bij Studio Marie-Louise in Schiedam terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en/of massages. De behandeling wordt altijd aangepast aan jouw huidconditie. Daarom begin ik met een huidanalyse. die de basis is van jou behandelplan. Dit plan is op maat gemaakt en voldoet aan je wensen en past bij jou huidconditie. In de basisgezichtsbehandeling zit altijd een reiniging, een oppervlaktepeeling, het verwijderen van onzuiverheden en een masker. Tijdens het masker blijf ik bij je in de behandelruimte voor een heerlijke nek- en schoudermassage.

INFORMATIEF GESPREK

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek nu je gezichtsbehandeling

Boek nu jou gezichtsbehandeling voor een heerlijke ontspanning en een optimale verzorging van je huid

Ja, ik wil een heerlijke gezichtsbehandeling