Gezichtsbehandeling

Heerlijk ontspannend en verzorgend

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling reserveer je alleen even de tijd in jouw agenda. Ben je eenmaal in de schoonheidssalon, dan geniet je van een verzorgende gezichtsbehandeling. In mijn praktijk voor huidverbetering sta ik als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste met de beste producten en nieuwste behandelingen voor je klaar. Je krijgt bij mij altijd de behandeling die het beste is voor jouw huidtype.

De beste producten tijdens uw gezichtsbehandeling

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor jezelf is, is het ook een echte oppepper voor je gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan jouw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In mijn schoonheidssalon werk ik met dermaviduals® zodat je zeker weet dat jouw huid verzorgd wordt door uitsluitend de beste werkstoffen.

De behandeling

Je kunt bij Studio Marie-Louise in Schiedam terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en/of massages.

De behandeling wordt altijd aangepast aan jouw huidconditie. Daarom begin ik met een huidanalyse die de basis is van jouw behandelplan. Dit plan is op maat gemaakt en voldoet aan je wensen en past bij jouw huidconditie. In de basisgezichtsbehandeling zit altijd een reiniging, een oppervlaktepeeling, het verwijderen van onzuiverheden en een masker. Tijdens het masker blijven wij bij u in de behandelruimte voor een heerlijke nek- en schoudermassage.

Het beste resultaat voor je huid

Voor een goede bescherming van je huid en een optimaal resultaat raadt ok altijd regelmatige gezichtsbehandelingen aan. Welke frequentie en welk type behandeling bij je past, vertel ik je als schoonheidsspecialist. Met jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing sta ik als schoonheids- en huidspecialist voor je garant voor een persoonlijke behandeling met het beste resultaat voor uw huid.

Boek nu uw gezichtsbehandeling

Boek nu uw gezichtsbehandeling voor heerlijke ontspanning en een optimale verzorging van je huid.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Klik voor het “direct” maken van een afspraak op de button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 2 reviews
by Evie on Studio Marie-Louise

Vanmorgen heerlijke gezichtbehandeling mogen ervaren bij Marie-Louise. Mijn huid straalt weer, bedankt Marie-Louise ik was er echt even aan toe! Me time!

by Monica on Studio Marie-Louise

Voelt als een minivakantie.

Het was weer een heerlijke relax-schoonheidsbehandeling! De persoonlijke touch van Marie-Louise is terug te vinden in haar behandeling. Een behandeling voelt als een minivakantie. Dank je wel Marie-Louise, tot de volgende keer!