Diverse behandelingen

Dermapen

Behandeling in Schiedam

Een behandeling met een dermate is een vorm van microneedling. De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

Stimuleer je huid met microneedling

Heb je last van een verslapte, oudere huid, littekens,, striae of pigment? Dan is een kuur van behandelingen met de DermaPen voor jou een uitkomst. De DermaPen is een behandeling in microneedling die je huid stimuleert zich te vernieuwen.

DermaPen Stimuleert het herstelproces van de huid

De DermaPen heeftkleine naaldjes die in de huid prikken. Daardoor wordt de huid gestimuleerd om zich op een natuurlijke manier te herstellen. De aanmaak van collageen wordt versneld en verzorgingsproducten worden beter opgenomen.

Huidverjonging, wondgenezing, pigment en bij Striae

Microneedling via de DermaPen is geschikt voor:

  • Huidverjonging en huidverstrakking
  • Wondgenezing en bij acnelittekens
  • Pigmentvlekken en striae

Huidverzorging na microneedling

De behandeling met de DermaPen is niet heel pijnlijk, het voelt als kleine prikjes in de huid. na de behandeling kan je huid wat rood zijn en soms ook schilferen. dat is niet erg, het betekent dat je huid zich vernieuwd. Het is belangrijk dat je de huid goed beschermd met een crème met een hoge beschermingsfactor (zeker SPF30) en dat je gedurende de eerste dagen na de microneedling een serum aanbrengt. Ik adviseer je graag over je huidverzorging.

Resultaat van de Dermapen

  • Stralende huid
  • Steviger en gladdere huid
  • Littekenweefsel vermindert
  • Wondgenezing versnelt
  • Vocht en voedingsstoffen worden beter opgenomen
  • Pigment wordt afgebroken

je behandelplan voor de DermaPen

Het effect van de DermaPen is al snel zichtbaar maar voor een goed resultaat adviseer ik een kuur van gemiddeld 5 behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt en met welke frequentie is altijd afhankelijk van je huidconditie en de huidproblemen. Als huidspecialist adviseer ik je hierover.

Boek nu je behandeling met de dermapen

Wil je ook een stralende, gladdere en steviger huid zonder zichtbare problemen? Boek dan nu een behandeling in de schoonheidssalon.

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Stralende gladdere en steviger huid