Dermapen

stralende, gladdere en steviger huid

Stimuleer je huid met microneedling

Heb je last van een verslapte, oudere huid, littekens, striae of pigment? Dan is een kuur van behandelingen met de DermaPen voor jou een uitkomst. De DermaPen is een behandeling in microneedling die jouw huid stimuleert zich te vernieuwen.


DermaPen stimuleert het herstelproces van de huid

De DermaPen heeft kleine naaldjes die in de huid prikken. Daardoor wordt de huid gestimuleerd om zich op een natuurlijke manier te herstellen. De aanmaak van collageen wordt versneld en verzorgingsproducten worden beter opgenomen.


Huidverjonging, wondgenezing, pigment en bij striae

Microneedling via de DermaPen is geschikt voor:

  • Huidverjonging en huidverstrakking
  • Wondgenezing en bij acnelittekens
  • Pigmentvlekken en striae


Huidverzorging na microneedling

De behandeling met de DermaPen is niet heel pijnlijk, het voelt als kleine prikjes in de huid. Na de behandeling kan je huid wat rood zijn en soms ook schilferen. Dit is niet erg, het betekent dat je huid zich vernieuwd. Het is belangrijk dat je de huid daarna goed beschermd met een crème met een hoge beschermingsfactor (zeker SPF30) en dat je gedurende de eerste dagen na de microneedling een serum aanbrengt. Ik adviseer je graag over je huidverzorging.


Resultaat van de DermaPen

  • Stralende huid
  • Steviger en gladdere huid
  • Littekenweefsel vermindert
  • Wondgenezing versnelt
  • Vocht en voedingsstoffen worden beter opgenomen
  • Pigment wordt afgebroken


Je behandelplan voor de DermaPen 

Het effect van de DermaPen is al snel zichtbaar maar voor een goed resultaat adviseer ik een kuur van gemiddeld 5 behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt en met welke frequentie is altijd afhankelijk van jouw huidconditie en de huidproblemen. Als huidspecialiste adviseer je hierover.


Boek nu jouw behandeling met de DermaPen

Wil je ook een stralende, gladdere en steviger huid zonder zichtbare huidproblemen? Boek dan nu een behandeling in mijn schoonheidssalon voor huidverbetering. Na de huidanalyse adviseer ik je of de DermaPen of een andere huidverbeterende behandeling.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Klik voor het “direct” maken van een afspraak op de button.