Anti-aging

  • Heb jij ook problemen met je huid?

  • Wil je van ‘deze’ huidproblemen af?

Anti-agingDeze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De rimpels vervlakken en geeft een liftende werking. Ook wordt uw huid optimaal gehydrateerd en zorgt voor een verbeterde doorbloeding. Hierdoor krijgt u een frisse en schone uitstraling. Het anti-rimpel masker zorgt voor een verbluffend resultaat en is ideaal voor een speciale gelegenheid.

Behandeling

U krijgt eerst een grondige reiniging die ervoor zorgt dat de huid vrij is van blokkades en beter openstaat voor het inwerken van de werkstoffen. Daarna wordt een micro-scrub met 15% AHA aangebracht om nog meer de diepte in te werken. Deze peeling werkt gelijk op de celdeling en het verbeteren van de hydratatie.

Hierna wordt het anti-aging masker aangebracht wat de aanmaak van collageen stimuleert, rimpels vervlakt en liftend werkt. Door de zeer kleine nanofibers zorgt het masker ervoor dat er vier keer zoveel vocht en werkstoffen vastgehouden worden. Hierna wordt een dagcreme aangebracht.

Advies

Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Mesotherapie is een goede aanvulling op deze behandeling. Door mesotherapie worden werkstoffen beter door de huid opgenomen.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin we de huid allereerst grondig inspecteren en een behandeladvies opstellen. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten. Klik voor het “direct” maken van een afspraak op de button.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 0 reviews