010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Anti-aging

behandeling in Schiedam

Ouder worden is een natuurlijk proces. Wanneer men ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastieke af. Hierdoor wordt de huid slapper en kunnen onder andere rimpels ontstaan. Ook neemt de hoeveelheid vocht in de huid af waardoor de huid droger wordt. Als men ouder wordt, zal de stofwisseling afnemen. De stofwisseling is het proces waarbij stoffen in het lichaam worden omgezet in andere stoffen. Een ander woord voor stofwisseling is metabolisme. Doordat de stofwisseling minder goed werkt, worden afvalstoffen minder snel afgevoerd, zal de huid er minder stralend uitzien.

Behandel rimpels, acne, littekens of een slappe huid

Je huid heeft veel te lijden onder externe invloeden zoals de zon, wind en de airco. maar ook leeftijd, stress en bepaalde eet- en gedragspatronen brengen schade toe aan je huid. Rimpels, acne, littekens, grove poriën, vroegtijdige huidveroudering, pigment of een slappere huid zijn dan het ongewenste gevolg. Ik laat jouw huid er weer jonger, gladder en frisser uitzien. Met mijn intensieve behandelingen in huidverbetering.

Behandeling

De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De rimpels vervlakken en geeft een liftende werking. Ook wordt de huid optimaal gehydrateerd en zorgt voor een verbeterde doorbloeding. Hierdoor krijg je een frisse en schone uitstraling. Het anti-rimpel masker zorgt voor een verbluffend resultaat en is ideaal voor een speciale gelegenheid.

Je krijgt eerst een grondige reiniging die ervoor zorgt dat de huid vrij is van blokkades en beter openstaat voor het inwerken van de werkstoffen. Daarna wordt met een micro-scrub met 15% AHA aangebracht om nog meer de diepte in te werken. Deze peeling werkt gelijk op de celdeling en het verbeteren van de hydratatie.

Hierna wordt het anti-aging masker aangebracht wat de aanmaak van collageen stimuleert, rimpels vervlakt en liftend werkt. Door de zeer kleine nanofibers zorgt het masker ervoor dat er vier keer zoveel vocht en werkstoffen vastgehouden worden. Hierna wordt een dagcreme aangebracht.

Advies

Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Mesotherapie is een goede aanvulling op deze behandeling. Door mesotherapie worden werkstoffen beter door de huid opgenomen.

informatief gesprek

Omdat geen huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Boek nu je behandeling in huidverbetering

Kies ook voor een stralende huid en boek nu je behandeling in huidverbetering!

ja , ik wil jet beste advies voor mij