Diverse behandelingen

Acne

Behandeling in Schiedam

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Je kunt er last van hebben op je gezicht, rug en decolleté (vulgaris) maar ook op andere plekken op het lichaam of in lichaamsplooien (Ectopia/ Hidranenitus Suppurativa). Acne komt het meest voor bij jongeren rond de pubertijd, maar er bestaan ook vormen die op latere leeftijd ontstaan. Een hele heftige vorm van acne (conclobata) kan zorgen voor diepe littekens. Iedereen heeft wel eens een lichte vorm van acne gehad en weet hoe cosmetisch storend het kan zijn.


EEN SCHONE, MOOIE HUID MET DE ACNEBEHANDELING

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. een vervelende, zichtbare aandoening, op het gezicht, de rug en op de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen, verminderen de acne, voorkomen blijven littekens en brengen de huid weer in balans. Ik help je daarmee zodat jouw huis er weer schoon en fris uitziet.

ACNEBEHANDELING BIJ DE TIENERHUID

Acne bij tieners wordt veroorzaakt door een overmatige talgproductie en ontstekingen in de huid. De talgklier is gevoelig voor de hormonen die vrijkomen tijdens de pubertijd. Hierdoor ontstaat een verhoogde talgproductie met asl resultaat acne op d kin, neus, wangen, decolleté en rug. het is dus niet alleen belangrijk dat de huid goed gereinigd wordt en schoon blijft, ook moeten de talgklieren tot rust worden gebracht. Als acne specialiste ben ik geregistreerd bij de brancheorganisatie ANBOS en ben ik ervaren met elke acnebehandeling. Ik biedt je een doeltreffende aanpak die wordt afgestemd op de conditie van jouw huid.

ACNEBEHANDELING BIJ VOLWASSENEN

Acne bij volwassenen komt steeds vaker voor. deze vorm van acne is lastiger te behandelen dan bij tieners omdat er vaak meerdere oorzaken zijn. De maandelijkse cyclus stress, leefstijl, zwangerschap of borstvoeding spelen hierbij een belangrijke rol. daarom is mijn acnebehandeling voor volwassenen zowel gericht o de beste verzorging van buitenaf en bevat advies voor een gezonde voeding en levensstij. Met het unieke 3D huidanalysesysteem in de schoonheidssalon maak ik ook een uitgebreide analyse waarop ik jouw persoonlijk behandelplan baseer.

DIEPTEPEELING

Met verschillende goede behandelmethodes verminder ik de acne. Zo kan ik bij de acnebehandeling bijvoorbeeld de fruitzuurpellings inzetten, bij acne littekens de dermapen of je kunt een speciale micordermabrasiebehandeling laten doen. Voor een goed resultaat is een kuur van acnebehandelingen nodig. Welke aanpak voor jou het meest geschikt is, bespreken we na een huidanalyse in de schoonheidssalon.

VERGOEDING ZORGEVERZEKERAARS

Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar is een vergoeding voor de acne behandeling mogelijk. dit verschilt echter wel per verzekeraar en per polis.

Informatief gesprek

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, start ik de behandeling altijd met een informatief gesprek waarin ik de huid allereerst grondig inspecteer en een behandeladvies opstel. Je zit nergens aan vast: na het gesprek heb je de keuze met de behandeling te starten.

Ja, ik wil een schone en gezonde huid