Over mij

Werkwijze

Werken aan de mooiste en beste versie van jezelf?

Bij Studio Marie-Louise kijken wij samen naar wat passend is voor uw huid en zorg ik voor een compleet op maat gemaakte behandeling.

Acne
Dermapen
Elektrisch ontharen
Fibroblast
Gezichtsbehandeling
Huidverbetering
Huidoneffenheden
IPL ontharen
Microdermabrasie
Pigmentvlekken

Waarom kiezen voor mij

Gezichts- en 
lichaamsbehandelingen

Voor optimale huidverzorging, huidverbeterende behandelingen, productadvies en huidverbetering. Gelegen buiten het centrum van Schiedam, tegenover het Julianparkpark vindt u mijn beautypraktijk, waar service, kwaliteit en professionaliteit al jaren een begrip zijn.  

Deskundigheid

Op het gebied van ontharingstechnieken, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

20+ jaar ervaring

In de gerenommeerde schoonheidssalon

Alle huid types

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak

WELKOM BIJ

Studio Marie-Louise

Marie-Louise Eigenaresse / huidspecialiste

Mijn naam is Marie-Louise, ANBOS gediplomeerd en gespecialiseerd voor optimale huidverzorging, huid verbeterende behandelingen en productadvies.
Bij Studio Marie-Louise in Schiedam op loopafstand van het Julianapark, zit ik graag uw huidproblemen op de huid. In de gerenommeerde schoonheidssalon is de conditie van uw huid ook mijn zorg. Dat doe ik al meer dan 20 jaar, en met succes.

In 1992 startte ik mijn eigen schoonheidssalon en ben ik, met ‘Studio Marie-Louise’, gevestigd buiten het centrum van Schiedam en sta ik, garant voor topkwaliteit.  

Deskundigheid/specialisaties
Als huidexpert heb ik door de jaren heen de nodige specialisaties, cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast ben ik ook deskundig op het gebied van ontharingstechnieken: IPL ontharen en elektrisch ontharen. Bij Studio Marie-Louise kunt u terecht voor huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

De huidverbeterende behandelingen die ik aanbied zijn onder andere: microdermabrasie, plasma lift, cosmetische bindweefselmassage. Huidproblemen en huidaandoeningen die ik behandel zijn onder andere: acne, littekens, pigmentvlekken, rosacea, rimpels, ouder worden, slappe huid, droge huid, tienerhuid en steelwratjes.

Studio Marie-Louise werkt met de producten van Dermaviduals, samengesteld uit plantaardige en huid-identieke ingrediënten. Alle producten van Dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale oliën, conserveringsmiddelen, siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan). Ik werk uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en met hoogwaardige apparatuur.

Enthousiasme en nieuwsgierigheid
Door regelmatig opleidingen, trainingen en nascholingscursussen te volgen blijf ik op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en nieuwe behandeltechnieken.

Het volgen van deze opleidingen en cursussen zijn niet alleen ontstaan uit passie voor het vak, maar vloeien ook voort uit mijn honger naar kennis en mijn streven cliënten het beste te kunnen bieden.

Ik begroet u daarom graag in de beautypraktijk, om u het tastbare bewijs te kunnen leveren van mijn betrokkenheid en deskundigheid.

Ik hoop u snel te zien!