010-4734544 info@mlbeauty.nl
Diverse behandelingen

Acne

Acne therapie

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem (tieners en volwassenen) waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Je kunt er last van hebben op je gezicht, rug en decolleté (vulgaris) maar ook op andere plekken op het lichaam of in lichaamsplooien. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de pubertijd, maar er bestaan ook vormen die op latere leeftijd ontstaan. Een hele heftige vorm van acne (conclobata) kan zorgen voor diepe littekens. Iedereen heeft wel eens een lichte vorm van acne gehad en weet hoe cosmetisch storend het kan zijn.

Wat is acne?

Acne is een ontsteking van de talgklierfollikel en ontstaat door verschillende factoren: 

  • talgklieren gaan meer talg produceren (door hormonen) 
  • poriën raken verstopt, er ontstaan talgophopingen (mee eters) 
  • verdikte hoornlaag met dode huidcellen, hierdoor worden de poriën verder afgesloten 
  • aanwezigheid van bacteriën in talgklieren veroorzaken ontstekingen (puistjes)

Voor een goed resultaat is een kuur van acnebehandelingen nodig. Als je interesse hebt in een behandeling, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek kan beoordeeld worden welke behandeling voor jou geschikt is.

Afhankelijk van de zorgverzekering wordt acnetherapie (deels)vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg uw verzekering voor de voorwaarden.

verminderde acne?

Weer een stralendere huid met verminderde acne

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studio Marie-Louise
Average rating:  
 0 reviews